ستار 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من میخواهم سطح دسترسی کاربران به سایت رو بالا ببرم به طوری که کاربران بتوانند مطالب خود را مستقیما در سایت قرار دهند برای اینکار باید سطح دسترسی رو به ویراستار تغییر بدم ولی در اینجا یه مشکل پیش میاد اینه که در این سطح میشه مطابی دیگران که از قبل درسایت قرار داده اند رو هم ویرایش کنه که من فقط میخوام کاربر فقط بتونه مطالب در سایت قرار بده و نتونه مطالب دیگر رو حذف یا ویرایش کنه ایا راهی برای اینکار وجود داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز سطح دسترسی رو نویسنده قرار بده و در محتوا > مدیریت مطالب > پارمترها >تنظیمات > نمایش لینک های بدون مجوز رو بله قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز سطح دسترسی رو نویسنده قرار بده و در محتوا > مدیریت مطالب > پارمترها >تنظیمات > نمایش لینک های بدون مجوز رو بله قرار بده ولی سطح دسترسی نویسنده نمیتونه مستقما مطالب رو درسایت قرار بده باید با تایید مدیریت باشه من برا جوملا 1/5 میگم سلام دوست عزیز سطح دسترسی رو نویسنده قرار بده و در محتوا > مدیریت مطالب > پارمترها >تنظیمات > نمایش لینک های بدون مجوز رو بله قرار بده ولی سطح دسترسی نویسنده نمیتونه مستقما مطالب رو درسایت قرار بده باید با تایید مدیریت باشه من برا جوملا 1/5 میگم من فقط میخوام بتونه مطلب درسایت قرار بده ونتونه به مطالب دیگر سایت تغییر ات انجام بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام برای اینکار بهتر هست از جوملا 1.7 استفاده کنید با جوملا 1.7 شما تسلط و امکانات بیشتری برای مدیریت کاربران و سطح دسترسی دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر