yaser1 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من این ماژول رو با تعریفی که ازش خوندم دانلود و نصب کردم اما هیچ تنظیماتی (پارامترهای ماژول) توش وجود نداره.بویژه تنظیماتی که در عکس گذاشته بودیدببخشید یادم رفت بگم من این ماژول رو روی 1.7 نصب کردم.میتوه علتش ناسازگاری باشه؟ اگر بله، ماژول مشابه اما سازگار با 1.7 کسی می شناسه؟بعد از نصب هم این خطا رو میده و در حقیقت کار نمی کنه Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\cloud_JoomlaFarsi\modules\mod_globalnews\helper.php on line 195 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام بله دوست عزیز این ماژول برای جوملا 1.5 هست و روی جوملا 1.7 جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بله افزونه مورد نظر شما مختص جوملا 1.5 هست نه 1.7 و علت مشکلتون همینه... در مورد افزونه نظر دهی سازگار با جوملا 1.7 قبلا بحث شده دوست عزیز... (جستجو پیشرفته...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser1 0 ارسال شده در آبان 90 سلام جناب فرحزادیان عزیز ، من جستجوی پیشرفته رو هم بکار بردم اما افزونه خبری سازگار با 1.7 پیدا نکردم البته شما فرموده اید افزونه نظر دهی ولی من افزونه خبری میخوام.ممنون می شم اگه کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام بله معذرت می خوام حق با شماست اشتباه تایپی بود (در خصوص افزونه خبری هم قبلا بحث شده بود...) به هر حال در لینک زیر هم جستجو کنید: http://extensions.joomla.org/search?q=news موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser1 0 ارسال شده در آبان 90 سلام ممنون جستجو بدنبال افزونه خبری سازگار با 1.7 فقط سه تا نتیجه داد phoca-documentation تائید میشه؟متن پیام قبلی ام به هم ریخت! گفتم : جستجو بدنبال افزونه خبری سازگار با 1.7 فقط 3 تا نتیجه داد فوکا مورد تائیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام در لینکی که در پست قبلی دادم خدمتتون افزونه های خبری دیگری هم هست... یکی یکی تست کنید ببینید کدام کارتون رو راه می اندازه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر