novin 2 ارسال شده در آبان 90 با سلام ---------- توی منوی کابری یه گزینه گذاشتم که ارسال مطلب هست ولی وقتی کسی عضو میشه و اونو میزنه مینویسه شما اجازه ورود ندارید ...... و اینکه کسی میتونه چند لحظه بیاد اینجا farzad.8002@yahoo.com لطفا تخصصی ها بیان یه کم سوالم سخته یعنی توضیح بیشتر باید بدم ... مرسی:heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز ارسال مطلب از محیط کاربری تنها برای کاربران با سطح دسترسی نویسنده مقدور هست. به طور پیشفرض کاربرانی که ثبت نام می کنند نویسنده نیستند و شما باید به اون ها از طریق مدیریت کاربران دسترسی نویسنده بدید. البته می توانید از طریق تنظیمات کلی> سیستم> تنظیمات کاربری گزینه ی نوع ثبت کاربر جدید را بر روی نویسنده تنظیم کنید تا تمامی کاربران ثبت نامی بصورت پیشفرض نویسنده باشند. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در آبان 90 مرسی پارسا جان راستی من به کمک در رابطه با مدیریت کابران میخوام ولی هرجا رفتم حتی جومینا فقط برای اعضاء هست من از کجا گیرش بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز لطفا سوال جدید را در تاپیک جدید مطرح کنید. ضمن اینکه در این مورد قبلا در انجمن بحث شده، ابتدا جستجو کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر