رفتن به مطلب
Mohammad-tashi

درخواست افزونه انتقال کاربر و پست از شیرترانیکس به جوملا

پست های پیشنهاد شده

با سلام

حقیقتش مشکل من و خیلی از کسایی که میخان جامعه مجازی را بندازن که هم رایگان باشه ...هم کامل باشه ...و در ضمن برنامه نویسی هم بلد نباشند اینه که چیزی نیست که این شرایط رو داشته باشه ...نزدیک ترین چیز به این مشخصات شیرترانیکس بود و من و خیلی های دیگه رفتیم دنبالش و الان تعداد یوزر خوبی هم داریم ولی از انجا که پشتیبان این سیستم خیلی پولکی است دیگه موندیم چی کار کنیم برای همین من به شخصه میخام سیستم سایت مو عوض کنم و بیام یکی از این افزونه های رایگان جامعه مجازی جوملا رو راه بندازم و با افزونه های دیگه کاملش کنم ....

ولی الان عمده ترین مشکل من یوزرهام و پستاشونه ..... من الان حدود 150 تا یوزر + 700 تا پست تو سایت ام دارم که به نظرم خیلی زیاده .... و نمیشه دستی انتقال داد ....آیا راه حلی هست ..؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شما دوست عزیز

شما ابتدا جامعه مجازیتون رو با هر افزونه ی جوملا که مایل هستید راه اندازی کنید و بعد ببینیم اطلاعات شما از چه جدولی به کجا باید منتقل بشه

می شه با کد نویسی اون رو منتقل کرد البته مشکلاتی هم سر راه خواهد بود .ولی امکان پذیره

موفق باشید

لینک به ارسال

شما ابتدا جامعه مجازیتون رو با هر افزونه ی جوملا که مایل هستید راه اندازی کنید و بعد ببینیم اطلاعات شما از چه جدولی به کجا باید منتقل بشه

می شه با کد نویسی اون رو منتقل کرد البته مشکلاتی هم سر راه خواهد بود .ولی امکان پذیره

موفق باشید

با تشکر ویژه از شما به نظر شما بهترین افزونه جامعه مجازی کدام است ؟

لینک به ارسال

موفق باشید

با تشکر ویژه از شما به نظر شما بهترین افزونه جامعه مجازی کدام است ؟

با سلام مجدد

الطفا سوال جدید در تاپیک جدید لطفا قوانین رو رعایت کنید .

حسن این کار اینه که دوستان دیګه ای هم که دنبال افزونه جامعه مچازی می ګردن می تونند بهتر و سریع تر تاپیک مورد نظر رو پیدا کنند .

با تشکر

لینک به ارسال

به نظر من نكن افزونه خيلى خوبى نيست اما براى رايگان بودن خوبه اگه مى خواهيد خوب باشه حتما بايد از يك افزونه تجارى استفاده كنيد:thankyou:

لینک به ارسال

یعنی چی خوب نیست؟

مهم اینه که قسمت های اصلی جامعه رو داشته باشه بقیه رو با هسته قوی جوملا و افزون های زیادش میشه ایجاد کرد ...

نظر شمت چیه ؟

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...