Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 با سلام حقیقتش مشکل من و خیلی از کسایی که میخان جامعه مجازی را بندازن که هم رایگان باشه ...هم کامل باشه ...و در ضمن برنامه نویسی هم بلد نباشند اینه که چیزی نیست که این شرایط رو داشته باشه ...نزدیک ترین چیز به این مشخصات شیرترانیکس بود و من و خیلی های دیگه رفتیم دنبالش و الان تعداد یوزر خوبی هم داریم ولی از انجا که پشتیبان این سیستم خیلی پولکی است دیگه موندیم چی کار کنیم برای همین من به شخصه میخام سیستم سایت مو عوض کنم و بیام یکی از این افزونه های رایگان جامعه مجازی جوملا رو راه بندازم و با افزونه های دیگه کاملش کنم .... ولی الان عمده ترین مشکل من یوزرهام و پستاشونه ..... من الان حدود 150 تا یوزر + 700 تا پست تو سایت ام دارم که به نظرم خیلی زیاده .... و نمیشه دستی انتقال داد ....آیا راه حلی هست ..؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت شما دوست عزیز شما ابتدا جامعه مجازیتون رو با هر افزونه ی جوملا که مایل هستید راه اندازی کنید و بعد ببینیم اطلاعات شما از چه جدولی به کجا باید منتقل بشه می شه با کد نویسی اون رو منتقل کرد البته مشکلاتی هم سر راه خواهد بود .ولی امکان پذیره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت شما دوست عزیز شما ابتدا جامعه مجازیتون رو با هر افزونه ی جوملا که مایل هستید راه اندازی کنید و بعد ببینیم اطلاعات شما از چه جدولی به کجا باید منتقل بشه می شه با کد نویسی اون رو منتقل کرد البته مشکلاتی هم سر راه خواهد بود .ولی امکان پذیره موفق باشید با تشکر ویژه از شما به نظر شما بهترین افزونه جامعه مجازی کدام است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت شما دوست عزیز شما ابتدا جامعه مجازیتون رو با هر افزونه ی جوملا که مایل هستید راه اندازی کنید و بعد ببینیم اطلاعات شما از چه جدولی به کجا باید منتقل بشه می شه با کد نویسی اون رو منتقل کرد البته مشکلاتی هم سر راه خواهد بود .ولی امکان پذیره موفق باشید با تشکر ویژه از شما به نظر شما بهترین افزونه جامعه مجازی کدام است ؟ با سلام مجدد الطفا سوال جدید در تاپیک جدید لطفا قوانین رو رعایت کنید . حسن این کار اینه که دوستان دیګه ای هم که دنبال افزونه جامعه مچازی می ګردن می تونند بهتر و سریع تر تاپیک مورد نظر رو پیدا کنند . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 دوستام مگن cb حالا به نظر شما میشه از شیرترانیکس بیام جوملا باcb ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آبان 90 به نظر من نكن افزونه خيلى خوبى نيست اما براى رايگان بودن خوبه اگه مى خواهيد خوب باشه حتما بايد از يك افزونه تجارى استفاده كنيد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 یعنی چی خوب نیست؟ مهم اینه که قسمت های اصلی جامعه رو داشته باشه بقیه رو با هسته قوی جوملا و افزون های زیادش میشه ایجاد کرد ... نظر شمت چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر