yousef_boy 0 ارسال شده در آبان 90 سلام این سایته منه دارم تیکه تیکه فارسیش میکنم میخواستم لوگو رو تغییر بدم رفتم تو هاستم از تو شاخه قالب اونجا لوگو رو اسمشو تغییر دادم لوگوی خودمو با همون ابعاد البته همون لوگو اصلی رو سیو کردم تو کامپیوترم بعد با فتوشاپ تغییر دادم اپ کردم همونجا با همون اسم نیومد همینجوری الان هست شده برگردوندم حالت قبل همون قبلی هم نیومد راهنماییم میکنید چیکار کنم تغییر بدمش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز آدرس سایتتون رو قرار بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousef_boy 0 ارسال شده در آبان 90 yousef.zio.irالان درسته برای شماها؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 90 لوگو قالب که درسته سره جاشه بعد از تغییراتی که اعمال می کنی ctrl+F5 رو بزنین کش سیستمت بره سعی کن قالبتو قشنگتر کنی:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousef_boy 0 ارسال شده در آبان 90 منظورتون از قشنگتر چه جوریه؟ایده ای یا چیزی دارید بگید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 90 سوال جدید در تایپیک جدید! دوست عزیز کلا عرض کردم.:sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر