clik8000 102 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت همه عزیزان چند روز پیش آقای علی موذنی به من یه پیشنهادی داد ، گفت چون تو انجمن قالبی درباره اینترنت و IT نیست من قالب رو طراحی کنم و ایشون هم کد نویسیشو انجام بدن و من هم با کمال میل قبول کردم و PSD قالب رو امروز تموم کردم ایشاالله اگه عمری باشه میدم آقای موذنی کد نویسیشو که تموم کردن منتشرش می کنه. ارادتمند شما عبدینی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 سلام با تشکر از طراحی PSD زیبای شما، آقای عابدینی عزیز امیدوارم زودتر بدستم برسونید تا کارش را شروع کنم فقط از مدیران درخواست دارم این تاپیک را به بخش مربوط یعنی افزونه ها منتقل کنند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام ضمن تشکر بابت طرح پی اس دی زیباتون تا قبل از تحویل به اقای موذنی چند تا موقعیت دیگه هم بهش اضافه کنید به نظرم موقعیت هاش کمه پایین میشه چند تا موقعیت user ایجاد کرد موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر