shahryar warez 17 ارسال شده در مرداد 89 با سلام خدمت شما دوستان می خویتم بپرسم چگونه می شود مطالب سایت از دیتالایف رو به جوملا انتقال داد چون می خوام سیستم دیتالایف رو جوملا تبدیل کنم آیا می شه کاربران رو نیز انتقال داد؟ آیا می شود نظرات را انتقال داد > منتظر نظرات شما هستم خیلی فوری اگه می شه کامل توضیح بدین باید چیکار کرد:thankyou: با تشکر شهریار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام شهریار جان انجمن دیتالایف قرا بود مازولی برای اینکه انجمن خود را از دیتالایف به جوملا منتشر کنه ولی نشده اگر منتشر کنه همه مطالب ، کاربران ، ونظرات کاربران به جوملا انیتفال پیدا میکرد اما باید متظر باشید .......................... میتونی توضح کاملو اینجا ببینی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 سلام و درود تا جایی که بنده اطلاع دارم هنوز کانورتوری برای انتقال دیتالایف به جوملا نیست! اون ماژولی که مهدی جان فرمودند برای انتقال جوملا به دیتالایف هست نه دیتالایف به جوملا و تازه این انتقال با مشکلاتی هم روبرو خواهد بود!!! پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان شرمنده من اشتباه کردم persians راست میگه اخه من این مطالب قبلا خونده بودم و در جستجو این انجمن این مطالبو آور من هم نگاه نکردم دوستان شرمنده:blush::blush: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر