Fased Shod ! 207 ارسال شده در آبان 90 با سلام. من در سایتم از قالب به نام الله جومینا استفاده می کنم. من یک منو برای سایتم ساختم ولی یک مشکل ایجاد کرده است. به سایتم بروید: www.matlabha.ir بعد از ورود به سایتم ، اگر نوار پایین مرورگر را ببینید ، می بینید که یک فاصله ی زیاد ایجاد شده است و می توان آن را به چپ کشید تا سایت نا پدید شود. چگونه این مشکل را حل کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 من تا حالا چند بار با این مشکل مواجه شدم و با تغییر سایز و چینش درست شده مثلاً em را به px تغییر دادم یا text aligen باید منو را کدهاش را اصلاح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در آبان 90 نه من همش را با px نوشتم. مشکل دقیقا از چیست؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 ببینید در کد ها overflow را برابر hidden گذاشته اید یا خیر اگر مشکل از منو هست و با غیر فعال کردنش مشکل حل میشه در صورت تمایل بدهید تا برای شما اصلاحش کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر