sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 نه نیازی به سرور مجازی نیست باید ای پی اختصاصی داشته باشید می تونید از جومینا هاست همچین خدماتی دریافت نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در شهریور 91 با سلام و احترام خدمت متخصصان من هم این افزونه را نصب کردم و تمامی تاپیک های مربوطه را که در انجمن بود مطالعه کردم ولی هیچکدوم از راهها جواب نداده چنانچه دوستی این مسئله را حل کرد ما را هم در جریان بگذاره موقع برگشت از انصراف ارور زیر را می دهد وقتی از بانک انصراف میدم این پیام میاد و به سایت برگشت نمیخوره Fault Array ( [faultcode] => soap:Client [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: "" ) این در حالیست که soap فعاله و درگاه بانک سامان هم ندارم پایدار باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhteh 0 ارسال شده در بهمن 91 حداقل یکی ماژول بانک ملت رو واسه VirtueMart بزاره ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام کامپوننتش که تو جومینا هست پلاگینش تو جومینا مارکت است ماژولش رو من رایگان هم ندیدم هم گشتم نبود ولی برای فروشی هست تو گوگل جستجو کنید پیدا میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر