arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من بعد از فعال کردن ssl دیگه نه سایت میاد بالا نه ادمینش میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام برای غیرفعال کردن ssl و بالا آمدن سایت شما باید فایل cofiguration.php که در روت اصلی سایت قرار دارد باز کنید و بعد این کد رو پیدا کنید: var $force_ssl = '1'; شما به جای عدد 1 باید 0 قرار بدید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousef_boy 0 ارسال شده در آبان 90 سلام منم همین مشکلو پیدا کردم 2 بود یک کردم نشد صفر کردم نشد دسترسی 644 هست سیو میشه مشکلز کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام با تغییر عدد 1 به 0 مشکل باید حل شه!!! بعد از ذخیره فایل رو باز کنید ببینید تغییر اعمال شده یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousef_boy 0 ارسال شده در آبان 90 اعمال شده دیدم باز میشه سایت ولی حتما باید سه تا دبلیو رو اول ادرس بزارم تا باز بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 در خصوص مشکل جدیدتون قبلا در انجمن بحث شده... ابتدا جستجو کنید و چنانچه به نتیجه نرسیدید مشکلتون رو در یک تایپ جدید و بخش مربوطه مطرح کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousef_boy 0 ارسال شده در آبان 90 مشکل از مرورگر بود کروم اس رو برنمیداره باید اونو درستش کنم سایت درست شد ممنون http://yousef.zio.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر