esfahan2000 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام به همه دوستان و اساتيد محترم جومينا من دنبال يه نرم افزار خوب هستم كه با اون بتونم به راحتي هدر فلش درست كنم در اندازه دلخاه براي سايتم مثل اين: http://www.kashimoaragh.com با تشكرمشكل حل شد: Photo Flash Maker Platinum نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 90 سلام نرم افزارهای فلش زیادند ماکرومدیا فلش و سویش مکس میتونه کمکت کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 البته این با فلش ایجاد نشده بلکه یه افزونه اسلاید شو هست و چندتا عکس براش تعریف شده و افزونه به صورت خودکار خود افزونه چنین فلشی رو منتشر کرده آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در آبان 90 همونطور که دوستان گفتن می تونی از اسلاید شو استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 با عرض سلام به نظر من بهترین نرم افزار adobe flash هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام نرم افزارهای ساده تری هم هستند که شما میتونید استفاده کنید مثل swichmax یا ساده تر از این... در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Anonymous 4 ارسال شده در آذر 90 اگر برای افکت می خواهی aleo flash بهترینه :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alialaei 0 ارسال شده در دی 90 فلش این سایت را چگونه ایجاد می توان کرد؟ ویرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در دی 90 فلش این سایت را چگونه ایجاد می توان کرد؟ ویرا فلش این سایت هم مث بقیه ی فلش هاست. با نرم افزارهای فلش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر