reza_aliyar 0 ارسال شده در آبان 90 میخواستم ببینم کدوم سئو ساز بهترین سئو ساز است به نظر شما اگه هم تجاری باشه بگین تا تهیه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalilonline 5 ارسال شده در آبان 90 با سلام. به نظر من اگه از سئو خود جوملا استفاده کنی نیازی به افزونه نخواهد بود.البته شرایط زیرو درنظر بگیرید برای سایتتون. 1-استفاده از قالبی که با دایو طراحی شده باشه 2-استفاده از نقشه سایت 3-به روز بودن مطالب سایت. و... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در آبان 90 حالا بین این چند شرکت سدو کدوم بهتره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalilonline 5 ارسال شده در آبان 90 joomsef خوبه البته به نظر من. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام من acesef رو تایید میکنم خود بنده هم استفاده میکنم در سایتم این افزونه اگه بلد باشید استفاده کنید تمام نیازهای سئوی سایتتون رو برطرف میکنه ولی کمی کارکردن باهاش نیاز به تجربه میخواد افزونه sh404sef هم افزونه خوبی هست. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر