arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 درود دوستان من یه مشکل برخوردم و موقع عضویت کاربر یه صفحه باز میشه که اینطوری و نمشه عضو گرفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام بررسی کنید ببینید امکان عضو گیری سایتتون فعال هست؟ سطح دسترسی ها رو بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 غیر فعال نیس مییه بیشتر توضیح بدبد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز فقط با پیوندی که به عضویت لینک شده این مشکل و دارید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 خب اره دیگه ، از تو منو انتخاب کردم عضویت کاربر ، ولی وقتی کلیک میکنی این مشکل و داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز کلام جناب آفای دفاعی صحیحه احتمالا شما عضویت رو در سایت خودتون غیرفعال کردید در تنظیمات سیستم به این دلیل که تو ماژول ورودی که گذاشتید قسمت عضویت فعال نیست و این قابلیت وجود نداره یه نکته دیگه شما تنظیمات امنیتی سایتتون رو فعال کردید؟ غیر فعال و تست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud2000 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام من ماژول ثبت نام و يسايت خودم نصب كردم اما بعد از اجرا ارور زير رو ميده خواهشا يكي كمكم كنه كلافه شدم http://pgp2009.com/site/index.php?option...Itemid=179 ارور 403 چرا نميدونم عاجزانه كمك ميخو ام كمك كنيد مشكلم حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 با سلام من ماژول ثبت نام و يسايت خودم نصب كردم اما بعد از اجرا ارور زير رو ميده خواهشا يكي كمكم كنه كلافه شدم http://pgp2009.com/site/index.php?option...Itemid=179 ارور 403 چرا نميدونم عاجزانه كمك ميخو ام كمك كنيد مشكلم حل بشه این که راحت میره به صفحه عضویت و هیچ مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر