yousef_boy 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من یه پک 47 TP Classifieds Plazza دان کردم بعد اپ کردم ورژن 1.5 هست نصب میکنم پسورد رو میخواد موقع نصب ولی یوزر رو مگه از قبل طراحی شده من ادمین و هرچی به ذهنم رسی زدم ولی جواب نداد این تو کدوم فایل سیو میشه از تو کدها بردارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز روشن توضیح دهید در کدام بخش از نصب رمز عبور می خواد!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousef_boy 0 ارسال شده در آبان 90 بخش ورد به مدیریت جوملا واسه ورژن 1.5 یوزر پسورد کجا سیو میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز بطور معمول هنگام نصب بسته ها یوزر پس درخواست نمی شه. دموی آنلاین بدید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousef_boy 0 ارسال شده در آبان 90 عزیز بسته و اینها رو ولش جوملا نصب میکنی یوزر و پسورد کجا سیو میشه مثل اطلاعات دیتابیس تو کانفوریگ هست جوملا نصب میشه کجا یوزر و پسورد سیو میشه خیلی ساده گفتم بعد برم تو هاستم اون فایلو باز کنم بردارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 عزیز بسته و اینها رو ولش جوملا نصب میکنی یوزر و پسورد کجا سیو میشه مثل اطلاعات دیتابیس تو کانفوریگ هست جوملا نصب میشه کجا یوزر و پسورد سیو میشه خیلی ساده گفتم بعد برم تو هاستم اون فایلو باز کنم بردارم به ادبیات خودتون در انجمن دقت کنید! وقتی سوالی می پرسید برای رسیدن به جواب کامل تر ممکن هست از شما سوالاتی بشه... حالا صریح می پرسم، بسته ی مذکور رایگان هست یا تجاری؟ در مورد نحوه ی تغییر پسورد هم در انجمن بارها بحث شده است. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousef_boy 0 ارسال شده در آبان 90 من تسلیمم نه بخاطر اینکه اطلاعات ندادم بخاطر اینکه کارم گیره اینم دمو http://yousef.zio.ir پست اول رو بخونی متوجه میشی اطلاعات دادم رایگان هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام دوست عزیز قبول کنید که در پست اول مشکلتون رو درست بیان نکردید! از پست اولتون اینطور بر میاد که موقع نصب از شما پسورد می خواد! در حال که در پست های بعدی اشاره به پسورد مدیریت سایت می کنید... !!! پاسخ شما: در مورد نحوه ی تغییر پسورد هم در انجمن بارها بحث شده است. با کمی جستجو در انجمن به نتیجه خواهید رسید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousef_boy 0 ارسال شده در آبان 90 بله شرمنده من عذر میخوام با اینکه اخطار هم گرفتم بازم معذرت میخوام من مشکلم با سرچ حل شد http://forum.joomina.ir/thread-171.html اقای حسینی از شماهم معذرت میخوام ببخشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر