کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در آبان 90 با سلام من میخوام عرض قالبم رو تغییر بدم و عریزترش کنم اما وقتی عرض رو زیاد میکنم قالب بهم میخوره از دوستان کسی میتونه کمک کنه؟ قالب هم از قالب PV_Moon_Bright_fa_ استفاده میکنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بشه شما رو راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بشه شما رو راهنمایی کرد http://pasargad.sums.ac.ir/ میخوام عرض موقعیت وسط بیشتر بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 در css های قالب و فایل template.css برای art-content width: 544px; را اضافه نمائید و به همین مقدار از width قسمت های art-sidebar1 و art-sidebar2 کم کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر