mhhossein 13 ارسال شده در آبان 90 من از قالب bluejoom استفاده می کنم در جوملا 1.5 بالا گزینه جستجو که به صورت عکس هست نمایش داده نمی شه. من داخل جوملا 1.6 هم تست کردم جستجو را نشون میده اما سایت به هم ریخته است،در جوملا 1.7 هم اصلا قالب را نشان نمیدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 90 من از قالب bluejoom استفاده می کنم در جوملا 1.5 بالا گزینه جستجو که به صورت عکس هست نمایش داده نمی شه. من داخل جوملا 1.6 هم تست کردم جستجو را نشون میده اما سایت به هم ریخته است،در جوملا 1.7 هم اصلا قالب را نشان نمیدهد دوست عزیز دمو بزارید ببینیم واسه قسمت جستجو در جوملا 1.5 احتمالا ماژول مورد نظر رو در قسمت سرچ قرار ندادین و در مورد مشکل دومتون فکر کنم این قالب واسه 1.7 سازگار نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست گرامی جستجو که بالا قرار داره بصورت شکله نه ماژول . ماژولش مشکل نداره اگه تو قالب پیش فرض هم نگاه کنی بالا جستجو داره که ماژول هم نیست من نمیدونم از کجا باید این جستجو را مدیریت کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام شما تا وقتی دموی سایتتون رو قرار ندید نمیشه بررسی و شما رو راهنمایی کرد پس برای حل مشکلتون باید دموی آنلاین قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در آبان 90 سلام متاسفانه من در localhost کار می کنم یک عکس از سایت قرار دادم.ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 برای نمایش جستجو در اون قسمت باید یک موقعیت ماژول موجود باشه و شما ماژول جستجوی جوملا رو در اون موقعیت قرار بدید تا فیلد جستجو نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در آبان 90 تنها یک ماژول جستجو وجود داشت که من تنظیماتشو تغییر دادم اما بازم چیزی نشون نداد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 90 شما ماژول جستجو رو در موقعیت user4 قرار دادین من دمو ندارم آیا موقعیت user 4 ماله سرچ هست که تو هیدره؟ و موقعیت سرچ نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام شما ببین قالبت چه موقعیت هایی داره با اضافه کردن tp=1? به انتهای آدرس سایتت بعد ماژول رو بذار تو موقعیت مورد نظر اگه بازم نشون نداد قالب رو حذف و دوباره نصب کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر