mhhossein 13 ارسال شده در آبان 90 سلام زمانی که از قالب دو بر منو استفاده می کنم در صفحه اصلی سایت منو دو بر سر جاشه اما زمانی که به صفحات دیگر میرم (مثلاً اخبار یا لینک آور و...) منو سمت چپ حذف میشه باید چیکار کنم؟ چند تا قالب هم تست زدم همش همینطور بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مطالبتون رو کپی پیست می کنید!؟ (اگر بله مشکل از همین هست و راه کار حل مشکل قبلا بارها در انجمن مطرح شده...) اگر از کپی پیست نبود لطفا دمو آنلاین قرار دهید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در آبان 90 ممنون از خوش آمدگوییتون نه به خدا من کپی پیست نکردم خیلی تو مطلب ها هم گشتم اما چیزی ندیدم اگه لطف کنید لینک بدید ممنون میشم. من در localhost نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 این احتمال هم هست که ماژولهای مورد نظرتون در منوهایی که می فرمائید غیر قابل نمایش باشند! در مدیریت ماژول ها بررسی کنید که به کدام منوها تخصیص داده شدند و تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در آبان 90 ممنون از راهنماییتون مشکل حل شد یه مشکل دیگه هم هست اگه راهنمایی کنید ممنون میشم، من از قالب bluejoom استفاده می کنم در جوملا 1.5 بالا گزینه جستجو که به صورت عکس هست نمایش داده نمی شه. من داخل جوملا 1.6 هم تست کردم جستجو را نشون میده اما سایت به هم ریخته است،در جوملا 1.7 هم اصلا قالب را نشان نمیدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 خوشحالم مشکلتون حل شده... لطفا سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه... (قوانین انجمن...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر