ستار 0 ارسال شده در آبان 90 سلام ،من میخوام در قسمت ثبت نام کاربران در جوملا یک سری متن رو به نمایش بگذارم لطفا راهنمایی کنیدکسی نیست راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 90 در قسمت ماژول ثبت نام کاربران وارد بشید اونجا خود جوملا فیلد های مورد نیازتون رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام برای ماژول ثبت نام میتونید اینکاری رو که آقای چابک فرمودند انجام بدید ولی برای امکانات بیشتر در کامپوننت ثبت نام میتونید از افزونه cb استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در آبان 90 راه ساده تر شما می تونید در هاست به قسمت کامپوننت ها قسمت com-user قسمت view و قسمت register برید و از پوشه tmp فایل دیفالت رو باز کنید با قیش دیگه html هستش. :x (19): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار 0 ارسال شده در آبان 90 ولی منوی ثبت نام جایی برای نوشتن متن دلخواه وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 شما باید در فایل default.php قبل از خط زیر متن را وارد کنید: * نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار 0 ارسال شده در آبان 90 متن رو در اون قسنتی که گفتید وارد کردم ولی در منوی ثبت نام چیزی دیده نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 شما قبل از باید وارد کنید و ذخیره کنید و پس از آن صفحه را با کلید F5 رفرش کنید تا ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار 0 ارسال شده در آبان 90 متن رو در اون قسنتی که گفتید وارد کردم ولی در منوی ثبت نام چیزی دیده نمیشه؟ این پیغام نمایش داده میشه Unable to save your changes نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 یکبار فایل را ببندید و دوباره باز کنید و این عملیات را دوباره انجام بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار 0 ارسال شده در آبان 90 یکبار فایل را ببندید و دوباره باز کنید و این عملیات را دوباره انجام بدهید بازم نشد من فقط متن خالی فارسی دارن تایپ میکنم هیچ کدی بهش اضافه نمیکنم از این مسیر هم میرم public_html/components/com_user/views/register/tmpl/default.php وهنگام ذخیره با این پیغام مواجه میشم Unable to save your changes نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 خب پس شاید شما روی UTF-8 نمی گذارید برای اینکه به دردسر نیوفتید من تغییرات را ایجاد کردم فایل را دانلود و اکسترکت کنید و جایگزین کنید دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار 0 ارسال شده در آبان 90 خب پس شاید شما روی UTF-8 نمی گذارید برای اینکه به دردسر نیوفتید من تغییرات را ایجاد کردم فایل را دانلود و اکسترکت کنید و جایگزین کنید دانلود ببخشید حالا این فایل رو باید کجا بریزم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 در مسیر قبلی: components/com_user/views/register/tmpl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار 0 ارسال شده در آبان 90 در مسیر قبلی: components/com_user/views/register/tmpl مشکل حل شد تشکر ار راهنمایی شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر