zahra123456 1 ارسال شده در آبان 90 سلام برای اچ تی ام ال کردن قالب باید اول فایل PSD رو تیکه تیکه کنیم و بر اساس اون کدهای اچ تی ام ال رو بنویسیم با باید اول کد نوشته بشه و بر اساس اون فایل PSD تیکه تیکه بشه؟ ممنون میشو راهنماییم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 اول فایل PSD بر اساس نیاز موقعیت ها توی آن طراحی میشه و بعد قطعه قطعه میشه و بعد کد نویسی شروع میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra123456 1 ارسال شده در آبان 90 اول فایل PSD بر اساس نیاز موقعیت ها توی آن طراحی میشه و بعد قطعه قطعه میشه و بعد کد نویسی شروع میشه ممنون من یه فایل PSD دارم میخوام اچ تی ام ال کنم میشه راهنماییم کنین اول چطوری تیکه تیکه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 فتوشاپ بلد باشید می تونید با ابزار اسلایس این کار را انجام بدهید نتونستید پیام خصوصی بدهید برای شما انجام می دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 فتوشاپ بلد باشید می تونید با ابزار اسلایس این کار را انجام بدهید نتونستید پیام خصوصی بدهید برای شما انجام می دهم خب دوست عزيز يه اموزش مختصر براي عموم منتشر كنيد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 90 سیدی آموزشی رو بخرین بهتره منظورم سیدی آموزشی سجاد شیخی هست تو جومینامارکت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز این سایت هم احتمالا به شما کمک می کنه تو آموزش طراحی قالب از پایه شروع کرده البته هنوز کامل نشده ولی اسلایس کردن رو خوب توضیح داده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر