diba77 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام قبلا کامپوننتی نوشته بودیم الان به مشکل برخورد کرده مجبورم اونو به لوکال بیارم اشکالشو درست کنم اما یه مشکلی بر خوردم که تو کامپوننت تعریف کردم که واسه وصل شدن به دیتا بیس یوزر و پس سایت رو میده در صورتی که همون طور که میدونید تو لوکال اون یوزر و پس نیست روت باید داد و پسورد خالی . به نظرتون چکار باید بکنم. ممنون میشم کمکم کنید این هم اون قسمت کدم <?php defined( '_JEXEC' ) or die; header('Content-Type:text/html;charset=utf-8'); $db = $mosConfig_db; $pass = $mosConfig_password; $table_book = 'ebr_book_info'; $user = $mosConfig_user; $host = $mosConfig_host; $link = mysql_connect($mosConfig_host, $user, $pass); if (!$link) { die('Not connected'); } تو لوکال چه تغییری بدم مرسی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آبان 90 در فایل مربوط به سرور مجازیت این تغییرات رو میتونی بدی xampp\apache\conf\httpd.conf در phpmyadmin هم میتونی رمز تعیین کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
diba77 0 ارسال شده در آبان 90 من از xamp استفاده میکنم اگه میشه ادرس داخل اون رو بدید و دقیقا بگید چی رو باید عوض کنم چون داخل کدم یوزر و پس رو برداشتم نشد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام خب تو پی اچ پی ادمین یه یوزر بسازید و براش پس هم بذارید بعد رو لوکال یه جوملا نصب کنید با همون یوزر و پسورد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
diba77 0 ارسال شده در آبان 90 ما که تو لوکال به دیتا بیس یوزر و پسورد نمیدیم ،پسورد جوملا مگه واسه مدیریت نیست؟ دیتا بیس پسورد نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 دیتابیس پسورد نداره اما یوزری که به دیتابیس وصل میشه پسورد داره مگه اینکه از یوزر root استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
diba77 0 ارسال شده در آبان 90 داخل جوملا تو لوکال از روت استفاده میکنه مشکل منم همینه چون من واسه کامپوننتم که وصل میشه به سرور یوزر و پس گذاشتم کدم را وقتی پس نمیزارم و یوزر روت میدم کانکت نمیشه به دیتا بیس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر