davood29 0 ارسال شده در آبان 90 سلام داخل سایتم وقتی روی منوهایی مثل قوانین یا تماس با مدیریت کلیک میکنم به جای اینکه وارد صفحه خودش بشه وارد صفحه اصلی میشه ممنون میشم راهنمایی کنید تا مشکلم حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 سلام به جومینا خوش آمدی (از طرف اساتید گرامی) دوست عزیز به تازگی کامپونت های سئو نصب نکردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
davood29 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون از خوش آمدگوییتون چرا نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 چه کامپونتی رو نصب کردی دوست عزیز؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
davood29 0 ارسال شده در آبان 90 مدیریت joomsef و نقشه سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 با دیگر منو ها هم همین مشکل و دارید؟؟ مشه لطف کنید و دمو بدید تا بشه واضح تر فهمید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
davood29 0 ارسال شده در آبان 90 این آدرس سایتمه http://www.parsianclubs.org/jomsocial.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 دمو رو دیدم مشکل از طریقه لینک دهی شما به مطلب مورد نظرتون هست خودتون ببینید وقتی موس رو بر روی مثلا تبادل لینک یا قوانین میبرید بدون اینکه کلیک کنید در پایین مرورگر خود نگاه کنید میبینید که آدرس صفحه نخست نمایش داده میشه بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
davood29 0 ارسال شده در آبان 90 مثلا برای قوانین چطور باید لینک دهی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 مثلا برای قوانین چطور باید لینک دهی کنم؟ دوست عزیز لینک هر منو رو باید به اون مطلبی که میخوای نمایش داده بشه اختصاص بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
davood29 0 ارسال شده در آبان 90 میدونم منظورتون چیه ولی ببینید من رفتم داخل منوی اصلی قسمت راهنما ، روبروی لینک نوشته بود: index.php?option=com_jefaq&view=faq ولی متاسفانه بازم نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
davood29 0 ارسال شده در آبان 90 خواهشا کمک کنید تا این مشکل حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید منوهای مورد نظر رو حذف و مجدد ایجاد کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
davood29 0 ارسال شده در آبان 90 سلام ممنون از خوش آمدگوئیتون این کاری که گفتید را انجام دادم ولی متاسفانه بعد از ساختن منوها دوباره به صفحه اصلی میرن اگر امکانش هست یوزر و پسورد مدیریت را براتون بفرستم تا خودتون چک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 بله ارسال کنید در اولین فرصت نگاه می کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر