ms83 0 ارسال شده در آبان 90 سلام منو های پیشفرض سایتم و میخوام حذف کنم اما نمیشه!!! هر دفعه حذف میزنم یه کپی از منو ها به سطل زباله میره اما منو ها سر جاشونن ، همه ماژول ها یی رو که ازین منو ها استفاده میکردن غیر فعال کردم ولی مشکل حل نشد!! آیتم های منو: magazine حتی خود این آیتم هم حذف نمیشه چه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 90 از چه نسخه جوملا استفاده میکنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ms83 0 ارسال شده در آبان 90 نسخه 1.5.24 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعد از اعمال تغییرات از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ms83 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون دوست عزیز این سه مورد در قسمت ابزارها وجود نداره نمیدونم شاید اسمشون فرق میکرد ، انجام دادم ولی تغییری صورت نگرفت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام لطف کنید اطلاعات سایتتون رو برام پ.خ کنید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 بسته به نوع ترجمتون ممکنه متفاوت باشه ولی در زبان اصلی اگر قرار دهید می شود منوی tools جوملاتون برای کدام تیم هست؟ (ترجیحا جوملا تیم مامبولرن رو استفاده کنید و بعد مشکل رو بررسی کنید) نکته: نیاز به نصب مجدد نیست و تنها کافیه پک جوملا 1.5.24 تیم مامبولرن رو دریافت و در دایرکتوری که در حال حاضر پوشه ها و فایلهای جوملای فعلیتون هست آپلود و فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر