ramin.s.y 0 ارسال شده در آبان 90 باعرض سلام ... من می خوام یک عکسو به عنوان زمینه سایت یا همونBackground قرار بدم باید چکار کنم ؟؟؟؟ اینم آدرس سایت من هست www.abrahsaz.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام کافیه کدی زیر رو بذاری تو فایل css قالبت و به تگ Body اضافه کنی background:url(../images/page_bg.jpg); البته عکس موردنظرت رو با نام page_bg و فرمت jpg بذار تو پوشه images موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام البته اگر عکس مورد نظر شما عکس بزرگی هست که میخواهید ثابت باشد و تکرار نشود باید دو خط کد دیگر به کد که آقای دفاعی نوشته اضافه کنید و الا همان یک خط کد درسته. background:url(../images/page_bg.jpg[align=left]); background-repeat:no-repeat; [/align]background-position:center; به جای موقعیت مرکز چپ و راست را هم می توانید انتخاب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر