bayat 1 ارسال شده در بهمن 90 با سلام خدمت شما من میخواهم ورژن 2.5 جوملا را نصب کنم آیا برنامه برای همه نسخه هاست یا فقط برای نسخه خاصی است با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 با نسخه 2.5 هم آقای حاجی پور گفتند که سازگار هست.فرقی نمی کنه. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در بهمن 90 سلام خدمت دوستان در رابطه با این که قالب جذابی نداره باید بګم که این یک اظهار نظر شخصی هست اش و قالب هم سلیقه ای هست اش . اما برای اینکه با هر سلیقه ای سازګار باشه سعی می شه که در بخش تنظیمات افزونه بخش استایل هم در نظر ګرفته بشه تا استایل های مورد نظرتون رو استفاده کنید موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irancic 0 ارسال شده در بهمن 90 من یه فروشگاه بر پایه جوملا میخواستم راه اندازی کنم از کدوم نسخه جوملا استفاده کنم که کامپوننت فروشگاهش هم اومده باشه از جوملا 1.5 یا 1.7 یا 2.5 ؟؟؟؟ از کدوم کامپوننت ویرچو مارت یا جومشاپینگ یا کامپوننت دیگه ای شما چیو پیشنهاد میکنید و اینکه نسخه فارسیشم باشه کی میتونه تواین زمینه کمکم کنه ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. به نظر من با جوملا 2.5 راه اندازی کنید و از کامپوننت ویرچومارت استفاده کننید. دلایلم را در یک تاپیک مصفل توضیح دادن.(در مورد ترجیح دادن جوملا 2.5 به 1.5) موفق باشید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irancic 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام. به نظر من با جوملا 2.5 راه اندازی کنید و از کامپوننت ویرچومارت استفاده کننید. دلایلم را در یک تاپیک مصفل توضیح دادن.(در مورد ترجیح دادن جوملا 2.5 به 1.5) موفق باشید. ویرچومارت برای جوملا 2.5 اومده ؟؟؟؟؟؟؟ فارسی شده کامل؟؟؟؟؟؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام ویرچو 2 برای جوملا 1.7 موجود هست که فکر میکنم بتونید برای جوملا 2.5 هم استفاده کنید نسخه فارسی این نسخه هم در سایت سازنده موجود هست لینک: http://virtuemart.net/downloads به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ten_soldier 5 ارسال شده در اسفند 90 آقای حاجی پور سیستم تا کجا پیشرفته و احتمال میدید که تا چه تاریخی ارائه بشه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ten_soldier 5 ارسال شده در فروردین 91 آقای حاجی پور ما همچنان منتظر زرین جومینای جدید هستیم ... چند درصد از کار باقی مونده و اگه امکانش هست یک سری از قابلیت هایی که اضافه شده رو بگین چون دمو کار نمیکنه با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در تیر 91 با سلام خدمت دوستان لطفا برای دانلود نسخه جدید به این تاپیک مراجعه کنید موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر