A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 سلام به همه ی دوستان جومینایی یک مشکلی برام پیش اومده که خوساتم که ازتون کمک بگیرم... من تقریبا اکثر ادیتور ها را امتحان کردم و با هر کدوم یه مشکل داشتم... مثلا ورژن جدید ckeditor را که اصلا نتونستم نصب کنم... نصبش یه جوری بود روشش از سرور بود بعدشم فقط یه مثال بود... و هر ادیتور دیگه ای که ریختم هم ادامه مطلبش کار نمی کرد و ادیتور خود جوملا هم گزینه ها ی پاپ آپش مشکل داره تو برای من... من یه ایتور میخاوهم که تست شده باشه و همه امکاناتش به خصوص ادامه مطلب کار کنه و فارسی را هم ساپورت بکنه... می شه لطفا سریعتر کمکم کنید سایتم رو هوا رفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 میشه یکم توضیح بدی. یعنی چی ادامه مطلب کار نمیکنه؟ ادیتور جوملا پاپ آپش چه مشکلی داره که من تا حالا متوجه نشدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز یه سری به اینجا بزن ببین این ادیتور خوبه دانلود کن http://extensions.joomla.org/extensions/edition/editors/9897 یا از TinyMCE :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در مرداد 89 عزیز یک نمونه خوب قبلا در تاپیک زیر معرفی شده، آخرین و جدیدترین نسخه را دریافت کنید: http://forum.joomina.ir/thread-138.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در مرداد 89 به نظر من ckeditor کامله و من نصب کردم هیچ مشکلی نداره ببینیداگه بازم نتونستی بگو برات مال خودمو بفرستم چک کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 سلام ممنون از دوستان من وقتی رو ادامه مطلبش کلیک می کنم کار نمی کنه و ادامه مطلب اضافه نمی کند. پاپ آپ جوملا هم واسه من خالی باز می شود... و در ضمن دوستی که گفت یک نمونه خوب در اینجا معرفی شده من از همون استفاده کدرم که ادامه مطلب می زنه... یه ck قبلااز خود سایتش گرفته بودم نصب نمی شد... یعنی نصبش از طریق پکیج نبود و انگار اصلا واسه استفاده نبود... وقتی روی روت سایت می ریختی فقط می شد به عنوان sample ببینیش . تو لیست ادیتور ها نمی اومد.... اگر شما یک ck تست شده دارید ممنون می شم لینکشو بدید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 علی جان ببین پاپ آپ مرورگرت فعاله؟ بعدش هم جاوا اسکریپت رو بررسی کن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 سلام پاپ آپ که فعاله چون تو ادیتور سی کا پاپ آپ باز می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 سلام آقا من کارم لنگ مونده لطفا یکی یه ادیتور که برای خودش تست کردهادامه مطلبش کار می کنه و خلاصه استاندارده لینیکشو بذاره... البته ادامه مطلب را تو قسمت source خودم کدشو می تونم بزنم.با این کد ولی می خواهم دم دست باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر