farnaz_beh 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام من یه سوالی داشتم شاید برای خیلی ها ساده باشه ولی متاسفانه من نتونستم حلش کنم. سایتهای ایحاد شده با جوملا وقتی وارد صفحه اصلی می شیم بالا روی تب می نویسه: نام وب سایت این رو از کجا می تونم تغییر بدم و نام سایت خودم رو بذارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز قبل از ارسال پست خوب انجمن را جستجو کنید مدیریت سایت > منو ها > فهرست اصلی > صفحه اصلی > ویرایش >پارمترهای -سیستم > عنوان صفحه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام وقت بخیر بنده از جوملا 1.5.23 استفاده می کنم از بخش سایت و تنظیمات کلی نام سایت رو عوض می کنم اما فقط در بخش مدیریت جوملا نام جدید نمایش داده می شه و در حالت کلی وقتی وارد سایت می شم نام سایت تغییر نکرده ... لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه باید نام سایت رو تغییر بدم متاسفانه از مدیریت فهرست و منوی اصلی هم جایی رو برای تغییر اسم پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 برای تغییر این از منوی سایت===> تنظیمات کلی===> نام سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 برای تغییر این از منوی سایت===> تنظیمات کلی===> نام سایت این کار رو همون اول انجام دادم ... در بخش مدیریت جوملا اسم سایت دیده می شه ... اما وقتی آدرس رو باز می کنم بالای صفحه اصلی اسم سایت دیده نمی شه و عبارت جی پرشین قرار گرفته ... البته با ورود به منوها و مطالب دیگه عنوان بالا طبق عنوان بخش تغییر می کنه ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 در مديريت منوها.منو صفحه اصلي را براي ويرايش انتخاب كنيد و عنوان صفحه را در پارامترهاي سيستم تغيير دهيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام وقت بخیر بنده از جوملا 1.5.23 استفاده می کنم از بخش سایت و تنظیمات کلی نام سایت رو عوض می کنم اما فقط در بخش مدیریت جوملا نام جدید نمایش داده می شه و در حالت کلی وقتی وارد سایت می شم نام سایت تغییر نکرده ... لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه باید نام سایت رو تغییر بدم متاسفانه از مدیریت فهرست و منوی اصلی هم جایی رو برای تغییر اسم پیدا نکردم دوست عزیز، آقای بختیاری تو پست قبل از پست شما، دقیقا همین رو توضیح دادن!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من هم همچین مشکلی دارم ولی نه تو تنظیمات خانه و پارمترهای سیستم عوض میشه و نه تو تنظیمات کلی سایت میتونم نوشته نوار عنوان رو تغییر بدم . ولی وقتی نام سایت به این صورت نوشته میشه نوار عنوان درست میاد ولی وقتی فقط دامین نوشته میشه همون نوار عنوان قبلی میاد مثال www.domain.com/index.php نوار عنوان همونی که تو تغییر پارامترهای سیتم صفحه خانه نوشتم میاد ولی وقتی نام سایت به این صورت www.domain.com مینویسم نوار عنوان قبلی میاد و نمیدونم این نوار عنوان کجا نوشتم خیلی فایلو گشتم پیدا نکردم. لطفا راهنمایی کنید این رو تو کدوم فایل میتونم پیدا کنم و یا چطور میتونم وقتی نام سایت رو به این صورت www.domain.com مینویسم خودش اتوماتیک به این صورت سایتو بیاره www.domain.com/index.php که نام سایت درست لود بشه و اونی که تو پارمتذهای سیستم نوشتم بیاد لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروریه با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز میتونی پارامترهای مورد نظر خودت رو تو فایل ایندکس قالب پیشفرض سایتت بنویسی احتمال زیاد درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در شهریور 90 میشه بگید کجای index.php بنویسم و کدام ایندکس اونی که ماله قالبه و یا خود جوملا لطف کنید یه مثال بنویسید خیلی خیلی ممنون میشم خیلی اعصابمو بهم ریخته چند روزه میگردم نمیتونم پیدا کنم بدبختانه همون عنوان تو نوار عنوانم خودم نوشتم ولی نمیتونم پیدا کنم تو کجا و کدوم فایل بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 90 میشه بگید کجای index.php بنویسم و کدام ایندکس اونی که ماله قالبه و یا خود جوملا لطف کنید یه مثال بنویسید خیلی خیلی ممنون میشم خیلی اعصابمو بهم ریخته چند روزه میگردم نمیتونم پیدا کنم بدبختانه همون عنوان تو نوار عنوانم خودم نوشتم ولی نمیتونم پیدا کنم تو کجا و کدوم فایل بود دوست عزیز فایل index.phpرو باز کنین و بعد از head شما تایتل خودتونو بنویسید نام وب سایت میشه بگید کجای index.php بنویسم و کدام ایندکس اونی که ماله قالبه و یا خود جوملا لطف کنید یه مثال بنویسید خیلی خیلی ممنون میشم خیلی اعصابمو بهم ریخته چند روزه میگردم نمیتونم پیدا کنم بدبختانه همون عنوان تو نوار عنوانم خودم نوشتم ولی نمیتونم پیدا کنم تو کجا و کدوم فایل بود دوست عزیز فایل index.phpرو باز کنین و بعد از head شما تایتل خودتونو بنویسید نام وب سایت یادم رفت فایل ایندکس موجود در قالب رو باید تغییر داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در شهریور 90 لطفا در خصوص سئوال بالا راهنمایی بفرمائید چطور میشه این هدر عنوان رو عوض کنم تو توضیحات بالا عرض کردم که از قسمت منوها و خانه اصلا حذف نمیشه و وقتی سایتو اینطور برای مثال http://www.domain.com/index.php مینویسم هدر بالا درست میشه ولی وقتی سایتو www.domain.com مینویسم اون هدر قبلی که میخوام پاکش کنم و پیداش نمیکنم میاد لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروریهاصلا تو ایندکس همچین قستمی نیست که بخوام متنی اونجا بزارم اینم متن ایندکس که اینطوریه // no direct access defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); include_once (dirname(__FILE__).DS.'libs'.DS.'kh.template.helper.php'); $tmplTools = khTemplateHelper::getInstance($this, array('ui', kh_TOOL_SCREEN, kh_TOOL_MENU, kh_TOOL_COLOR, 'main_layout', 'direction')); //Calculate the width of template $tmplWidth = ''; $tmplWrapMin = '100%'; switch ($tmplTools->getParam(kh_TOOL_SCREEN)){ case 'auto': $tmplWidth = '97%'; break; case 'fluid': $tmplWidth = intval($tmplTools->getParam('kh_screen-fluid-fix-kh_screen_width')); $tmplWidth = $tmplWidth ? $tmplWidth.'%' : '90%'; break; case 'fix': $tmplWidth = intval($tmplTools->getParam('kh_screen-fluid-fix-kh_screen_width')); $tmplWrapMin = $tmplWidth ? ($tmplWidth+1).'px' : '771px'; $tmplWidth = $tmplWidth ? $tmplWidth.'px' : '770px'; break; default: $tmplWidth = intval($tmplTools->getParam(kh_TOOL_SCREEN)); $tmplWrapMin = $tmplWidth ? ($tmplWidth+1).'px' : '950px'; $tmplWidth = $tmplWidth ? $tmplWidth.'px' : '950px'; break; } $tmplTools->setParam ('tmplWidth', $tmplWidth); $tmplTools->setParam ('tmplWrapMin', $tmplWrapMin); //Main navigation $kh_menutype = $tmplTools->getMenuType(); $khmenu = null; if ($kh_menutype && $kh_menutype != 'none') { $khparams = new JParameter(''); $khparams->set( 'menutype', $tmplTools->getParam('menutype', 'mainmenu') ); $khparams->set( 'menu_images_align', 'left' ); $khparams->set( 'menupath', $tmplTools->templateurl() .'/kh_menus'); $khparams->set('menu_images', 1); //0: not show image, 1: show image which set in menu item $khparams->set('menu_background', 1); //0: image, 1: background $khparams->set('mega-colwidth', 200); //Megamenu only: Default column width $khparams->set('mega-style', 1); //Megamenu only: Menu style. $khmenu = $tmplTools->loadMenu($khparams, $kh_menutype); } //End for main navigation $layout = $tmplTools->getLayout (); if ($layout) { $tmplTools->display ($layout); } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما میتونید از ماژول سئوی عنوان استفاده کنید که آقای گنجی معرفی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در شهریور 90 میشه بگید این مازول سئوی عنوان برای تغییر نوار عنوان رو از کجا میتونم دانلود کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 در انجمن سرچ کنید اسمش migur_title_j15 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در شهریور 90 نه متاسفانه اونم نصب کردم نشد واقعا نمیدونم این متن کجاست کلافم کرده اونم امتحان کردم بازم نشد که نشد دیگه فکرم به جایی نمی رسه میشه بگید باید چیکار کنم وقتی صفحه اول http://www.domain.com رو میزنم خودش اتوماتیک این آدرسو بیاره آخه تو این آدرس درست نشون میده http://www.domain.com/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز حداقل دموی سایتتون رو بذارید شاید اونجوری بشه کمکی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در مهر 90 میخواستم بگم آدرس صفحه اول سایت من اینطوریه شاید بشه از روی این ادرس فهمید کجا یا تو کامپوننت ماژول و یا کدوم فایل هست index.php?option=com_content&view=frontpage یعنی پیشفرض سایت به عنوان منویی در منوی اصلی به نام خانه که با آدرس لینک که در بالا ذکر کردم index.php?option=com_content&view=frontpage به عنوان پیشفرض انتخاب شده لطفا راهنمایی فرمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در مهر 90 www.equity.ir اینم آدرس سایت خدمت شما که وقتی خود آدرس رو خالی مینویسی سایت نوار عنوانی که میخوام پاک کنم و پیدا نمیکنم میاد وب سایت اختصلصی دکتر رضا نجفلو ولی وقتی آدرس به صورت www.equity.ir/index.php بنویسی نوار عنوان سایت درست میاد بالا و سایت اختصاصی رضا نجفلو میاد و همون مطلبی هست که تو منوی اصلی تو پارامترهای سیستم نوشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 خیلی عجیب هست! شما توی تنظیمات کلی، نام سایت و صفحه اصلی،پارامترها - سیستم، عنوان صفحه را چک کنید و ببینید درست وارد کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 محتوا داخل پوشه کش را پاک کنید. آیا از افزونه خاصی برای سئو استفاده کرده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در مهر 90 متاسفانه همه اینجاهایی که گفتین چک کردم ولی نبوداز sh404sef استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 با قالب های دیگه هم اینجور هست؟ قالب را تا حالا تغییر دادید و نتیجه را ببینید؟ اگر از قالب نیست افزونه ها را یکی یکی غیر فعال کنید و ببینید درست میشه یا نه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در مهر 90 بله همه اینا درست وارد شده ولی این متن نمیدونم کجا نوشتم و نمیتونم پیداش کنمآقا ممنون از همه دوستان مشکل حل شد گفتم یکی از دوستا تو سیستم خودش رفت تو قسمت پیکربندی درستش کرد . چون تو مروگر سیستم من کش شده بود نشون نمیداد با تشکر از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر