aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان دنبال گالری تصاویر هستم که پوشه بندی کنه مجموعه تصاویر را بعنوان مثال در پوشه الف 10 تا عکس بزترم در پوشه ب هم 10 تا گالری تصاویر جومینا V2 را امتحان کردم کار نکرد وگرنه خیلی عالی بود ممنون میشم راهنماییم کنین :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام معمولا گالری های تصاویر حرفه ای این امکان رو دارن که تصاویر رو دسته بندی و به صورت مجموعه ای نمایش بدن مثل فوکاگالری یا جوم گالری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز Admiror Gallery هم خیلی خوبه من تو یه سایت ازشاستفاده کردم بسیار راحته و پوشه بندی هم میشه و مزیت بسیار خوبه دیگه ای رو هم که داره اینه که یک دکمه در پایین هر مطلب اضافه میشضه که میتونی پوشه مورد نظرتو فراخونی کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 می تونید از joomgallery استفادھ کنید آرزومند آرزوھایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر