mk21 56 ارسال شده در آبان 90 با سلام سرور لینوکسی که من استفاده میکنم مدتی بود مشکل داشت و الان با ری استور کردن و بازگردانی دوباره اطلاعات کلیه سایت ها این سرور درست شد اما مشکلی که من دارم اینه که سایتم برای من نمایش داده نمیشه بخش مدیریت باز میشه و هیچ مشکلی هم نداره با مدیر هاست هم مکاتبه کردم و میگه سایت برای من باز میشه و مشکلی نداره از شما دوستان میخوام که شما هم یه نگاه بندازید ببینید درسته، باز میشه که در صورت باز شدن من باید چیکار کنم تا سایتم برای خودم هم نمایش داده بشه ممنون http://pcpadideh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام هیچ مشکلی در سایت شما دیده نشد شما کش مرورگر رو با کش جوملا رو پاک کنید شاید مشکل از اون باشه میتونه از کش آی اس پی هم باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 تمامی سایت های دیگه به راحتی باز میکنه که کش ای اس پی رو باید چطور پاک کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 فکر نمیکنم از کش آی اس پی باشه چون میگید بخش مدیریت جوملا باز میشه! کش آی اس پی هم بعد از چند رو ز پاک میشه میتونید از وی پی ان یا پروکسی برای چک کردن سایت قبل از پاک شدن کش آی اس پی استفاده کنید. کش سیستمتون رو باید پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 آقا مشکل حل شد کش جوملا رو پاک کردم ممنون آقای مرادی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
despise 0 ارسال شده در آبان 90 این مشکل رو هم من امروطز به هم زدم با و ی پ ی ا ن وارد میشه اما بدون اون میگه This webpage is not available البته دامنه رو تازه تنظیم کردم قباش چند باری زده بودم اما نشد اما حالا که تنظیم شده نمیاد بالا خیلی عصبی کنندست آدرس : www.shirazmusic1.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از کش هست، بروز که بشه حل می شه عزیز... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
despise 0 ارسال شده در آبان 90 الان 1 روزه که اینطوریه یعنی آی اس پی مگر چند روز چند روز عوض می کنه کشش رو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر