A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان دوستم رو ي هاست رايگان هاست گرفته براي اولين بار بود ديدم كه روي هاست بعد از نصب پيغام كه تابع ايميل اجرا نشد. اين پيغام را تو لوكال داشتم ولي تو هاست واسم عجيب بود. حالا دوستان مي گيد چي كار كنم. از تنظيمات ايميل هاستيش ايميلي بايد باسزم؟ ببخشيد اگه جاي تاپيك بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 سلام و درود علیرضا جان جوملا رو خودت براش نصب کردی؟ اگر خیر خودت یک بار از پایه نصب کن ببین این مشکل هست یا خیر... اگر بود.. خب معمولا هاستهای رایگان محدودیت هایی دارند و این هم یکیش که عجیب هم نیست! 1. اگر امکان ساخت ایمیل دارد یکی بسازید و تست کنید 2. این محدودیت رو ادمین سرور اون هاست رایگان، باید بردارد به احتمال قوی مشکل با راه 2 حل می شه که معمولا هم زیر بار نمی رند که این محدودیت رو بردارند... نتیجه نهایی اگر بصورت جدی می خوان کار کنند و در حد تست نیست بهشون بگید هاستهای رایگان رو بیخیال بشن... موفق و سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 ممنون مجتبي جان. من هم بهش گفتم هاست و عوض كن. خب من ايميل را بسازم بعد دوباره جوملا را نصب كنم؟. خب با چه نامي ايميل را بسازم؟مهم نيست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 سلام و درود خیر، مهم نیست... کافیه بدون نصب مجدد، ایمیل رو بسازید و جایگزین کنید... ولی فکر نمی کنم با این کار هم مشکل حل بشه... در تنظیمات کلی / سربرگ سرور هم تنظیمات ایمیل رو هم چک کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 اين دوست ما انگليسييش خوب نبوده نديده كه تو سايت نوشته ايميل در سرويس رايگان غيرفعال است. ممنون اقا مجتبي:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر