مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 90 سلام به جومینایی ها افزونه ای رو که میخوام بهتون معرفی کنم یک ماژول اسلاید شو است به نام Autson Skitter Slideshow این افزونه با تمام جوملاهای 1.5 و 1.6 و 1.7 سازگار میباشد مهمترین نکته در استفاده از این افزونه اینست که از نوع فلش نمیباشد و با افکتهای فوق العاده ای که داره زیبایی خاصی به آن بخشیده است در زیر ، تصاویری از این اسلاید شو را قرار داده ام : لینک معرفی افزونه در سایت رسمی جوملا لینک دموی افزونه به همراه تنظیمات ماژول از آنجایی که لینک دانلود سایت سازنده قیلطر میباشد فایلهای دانلود را در آپلود سنتر جومینـــــــا ، آپلود کردم دانلود برای جوملا 1.5 از سرور جومینــــــا دانلود برای جوملا 1.7 از سرور جومینــــــا لینک دانلود برای جوملا 1.6 موجود نبود . فکر کنم فایل دانلود برای جوملا 1.7 با جوملا 1.6 هم سازگار باشد . اگه در انتهای صفحه دمو هم دقت کنید میبینید که فقط دو لینک برای دانلود قرار داده اند . در صفحه دانلود هم که قیلطر هستش هم فقط دو لینک برای دانلود قرار داده اند . امیدوارم این افزونه براتون مفید واقع شده باشه . موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 ماژول خوبی بنظر می رسه به css ماژول دست زدی؟ چینش عنوان و متن توضیحات تصاویر از قالب پیروی می کنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 90 ماژول خوبی بنظر می رسه به css ماژول دست زدی؟ چینش عنوان و متن توضیحات تصاویر از قالب پیروی می کنه! با سلام خیر . من تغییری در ماژول ندادم و فایلها همونی هستند که از سایت سازنده دانلود کردم ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر