رفتن به مطلب
battle69

ایجاد دانلود سنتر با سطح دسترسی خاص

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان.

یک سایتی دارم که در اون میخوام یک دانلود سنتر ایجاد کنم با این ویژگی‌ها :

1- کاربران مهمان همه فایل‌ها رو ببینند ولی هیچ فایلی رو نتونند دانلود کنند. و موقع کلیک روی دانلود فایل فرم ثبت نام بیاد براشون.

2- اعضای سایت دو دسته تقسیم میشن:

دسته اول: کاربرانی که به طور عادی در جوملا ثبت نام میکنند بتونند تمام فایل‌هایی که در سایت هست رو دانلود کنند غیر از برخی فایل‌ها (که میشه دسته دوم).

دسته دوم: کاربرانی که با استفاده از rsmemebership و از طریق زرین پال حق عضویت خرید میکنند بتونند به تمام فایل‌های سایت بدون محدودیت در تمام بخش‌ها دسترسی داشته باشند.

3- اجازه آپلود توسط کاربر:

فقط برخی اعضای خاص که به صورت دستی خودم تعریف میکنم، دسترسی آپلود داشته باشند. نکته مهم اینه که میخوام کاربری که اجازه آپلود به اون میدم فقط و فقط در یک مجموعه خاص بتونه فایل آپلود و ویرایش و حذف کنه.

4- کاربرانی که آپلود میتونند بکنند نیاز به ورود به بخش ادمین نباشه. و حتما حتما از همون خود سایت (Frontend) بتونند فایل در مجموعه خودشون آپلود کنند و سطح دسترسی اون (یعنی اعضای سایت یا کسانی که حق عضویت خریدند) رو انتخاب کنند و انتشار خودکار هم داشته باشه. یعنی فایل‌ها نیاز به تأیید مدیر نداشته باشه.

لطفا راهنمایی کنید.

اگر کامپوننت رایگان برای این کار نیست، تجاری هم باشه مشکلی نیست. معرفی کنید. نهایتا اگه جواب کارم رو بده لایسنسش رو میخریم. چون واقعا کارم گیره. :thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الحمدلله مشکل من حل شد.

اگه کسی یک روز چنین سایتی خواست درست کنه برای اینکه بفهمه من چه طور مشکلاتم رو حل کردم تاپیک‌های زیر رو ببینه :

http://forum.joomina.ir/thread-8022.html

http://forum.joomina.ir/thread-8020.html

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...