1219admin 0 ارسال شده در آبان 90 سلام از دوستان آموزش طراحي يه قالب رو ميخواستم. راستي اگه نرم افزار پيشنهادي هم داشتيد معرفي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidcorsa 0 ارسال شده در آبان 90 قالب برای چه سایتی میخواهید؟ یه کم بیشتر توضیح بدید. رایگان میخواهید یا تجاری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1219admin 0 ارسال شده در آبان 90 قالب برای چه سایتی میخواهید؟ یه کم بیشتر توضیح بدید. رایگان میخواهید یا تجاری؟ رايگان باشه بيشتر دوست دارم از يه جايي شروع كنم حالا تا بعد وارد جزييات بشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidcorsa 0 ارسال شده در آبان 90 اگر رایگان میخواهید ،خود جومینا قالب های رایگان زیادی داره که برای شروع کارتون خوب هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 از دوستان آموزش طراحي يه قالب رو ميخواستم. می توانید از سی دی آموزش طراحی قالب و همچنین کلاسهای جومینا استفاده کنید راستي اگه نرم افزار پيشنهادي هم داشتيد معرفي كنيد نرم افزار آرتیستر نرم افزار خوبی توی این زمینه هست آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1219admin 0 ارسال شده در آبان 90 سلام درود من در مورد نرم افزار آرتيستر يه چيزايي شنيده بودم ميشه يه لينك دانلود اين نرم افزار رو قرار بدين . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز نرم افزار آرتیستر یک نرم افزار تجاری هست و قرار دادن لینک دانلود آن خلاف قوانین انجمن توی اینترنت یه جستجوی ساده انجام بدید به نتیجه میرسید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام اگه می خواین طراحی قالب یاد بگیرید بهتره از آرتیستر استفاده نکنید چون هیچ چیزی درباره طراحی قالب یاد نمی گیرید فقط می تونید تو چارچوب همون برنامه قالب درست کنید و اصلا با کدها آشنا نمیشید شما باید html و css رو خوب خوب یاد بگیرید تا بتونید قالب طراحی کنید برای جوملا باید کمی php بدونید در ضمن با کدهای مخصوص قالب جوملا هم آشنا بشید من پیشنهاد می کنم فیلم های آموزشی ببینید تو فروشگاه جومینا یه سی دی آموزشی هست خیلی خوبه برای شما تو اینترنت بگردی تو سایت های فارسی فیلم آموزش قالب جوملا هست البته انگلیسی ولی خیلی خوبن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از همگي دوستان ممنونم.Shy دوست عزیز برای تشکر برطبق قوانین از دکمه تشکر یا امتیاز استفاده کنید! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر