mk21 56 ارسال شده در آبان 90 با سلام من در این سایت میخوام قسمت مشخص شده در عکس زیر رو بردارم هر کاری کردم نمیشه باید چیکارش کنم تا برداشته بشه و اینکه آیا برداشتن این قسمت مشکلی به وجود میاره یا نه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidcorsa 0 ارسال شده در آبان 90 به مدیریت ماژولها برید و ماژولی که در موقعیت breadcrumb هست رو غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 به مدیریت ماژولها برید و ماژولی که در موقعیت breadcrumb هست رو غیر فعال کنید دوست عزیز این موقعیت مربوط به مسیر سایت هستش که اصلا ربطی به اون قسمتی که من گفتم نداره به هر حال ممنون دوست عزیز کسی نست کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در آبان 90 به مدیریت ماژولها برید و ماژولی که در موقعیت breadcrumb هست رو غیر فعال کنید دوست عزیز این موقعیت مربوط به مسیر سایت هستش که اصلا ربطی به اون قسمتی که من گفتم نداره به هر حال ممنون دوست عزیز کسی نست کمکم کنه توی قسمت منو منویی که به صورت پیش فرض انتخاب کردی یه قست در به عنوان نمایش عنوان اون را روی خیر بزارید در حال اصلی روی پیش فرض تنظیم شده عنوان صفحتون رو هم همون جا عوض کنید تا اسم سایت هم از بروزر تغییر کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 توی قسمت منو منویی که به صورت پیش فرض انتخاب کردی یه قست در به عنوان نمایش عنوان اون را روی خیر بزارید در حال اصلی روی پیش فرض تنظیم شده عنوان صفحتون رو هم همون جا عوض کنید تا اسم سایت هم از بروزر تغییر کنه ممنون دوست عزیز کابوک جان اما شما هم درست متوجه منظور من نشدید من مشکلی با منو هام ندارم مشکلم این موقعییت از سایته که نمیشه برش داری کمک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در آبان 90 توی قسمت منو منویی که به صورت پیش فرض انتخاب کردی یه قست در به عنوان نمایش عنوان اون را روی خیر بزارید در حال اصلی روی پیش فرض تنظیم شده عنوان صفحتون رو هم همون جا عوض کنید تا اسم سایت هم از بروزر تغییر کنه ممنون دوست عزیز کابوک جان اما شما هم درست متوجه منظور من نشدید من مشکلی با منو هام ندارم مشکلم این موقعییت از سایته که نمیشه برش داری کمک خب من هم دقیقا همین رو گفتم چک بکن احتمال اینکه این مورد باشه خیلی زیاده توی قسمت منو منویی که به صورت پیش فرض انتخاب کردی یه قست در به عنوان نمایش عنوان اون را روی خیر بزارید در حال اصلی روی پیش فرض تنظیم شده عنوان صفحتون رو هم همون جا عوض کنید تا اسم سایت هم از بروزر تغییر کنه ممنون دوست عزیز کابوک جان اما شما هم درست متوجه منظور من نشدید من مشکلی با منو هام ندارم مشکلم این موقعییت از سایته که نمیشه برش داری کمک خب من هم دقیقا همین رو گفتم چک بکن احتمال اینکه این مورد باشه خیلی زیاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 توی قسمت منو منویی که به صورت پیش فرض انتخاب کردی یه قست در به عنوان نمایش عنوان اون را روی خیر بزارید در حال اصلی روی پیش فرض تنظیم شده عنوان صفحتون رو هم همون جا عوض کنید تا اسم سایت هم از بروزر تغییر کنه ممنون دوست عزیز کابوک جان اما شما هم درست متوجه منظور من نشدید من مشکلی با منو هام ندارم مشکلم این موقعییت از سایته که نمیشه برش داری کمک خب من هم دقیقا همین رو گفتم چک بکن احتمال اینکه این مورد باشه خیلی زیاده توی بخش مدیریت سایت ، قسمت مدیریت منوها هیچ یک از منو ها روی پیشفرض نیستش یا اینکه من دقیق متوجه منظور شما نشدم میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز این سایتو ببین دوست من http://sd-parsiyan.ir قسمتی رو میگم که زیر مسیر سایت قرار داره اونو میخوام برش دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در آبان 90 حتما یکی از منو ها رو به عنوان پیش فرض انتخاب کردی administrator/index.php?option=com_menus&menutype=mainmenu&task=edit&cid[]=1 این ادرس را در انتهای سایتت زمانی که توی پنل مدیریت لئگین کردی وارد کن میرسی ه همون آدرس چک کن یا یورز و پس رو پ خ بده تا برات چک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 حتما یکی از منو ها رو به عنوان پیش فرض انتخاب کردی administrator/index.php?option=com_menus&menutype=mainmenu&task=edit&cid[]=1 این ادرس را در انتهای سایتت زمانی که توی پنل مدیریت لئگین کردی وارد کن میرسی ه همون آدرس چک کن یا یورز و پس رو پ خ بده تا برات چک کنم دوست عزیز ممنون حل شد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در آبان 90 اگه با روش آقای کابوک حل نشد فکر کنم باید کد اون قسمت رو از قالب بردارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر