arash2860 11 ارسال شده در آبان 90 سلام وقت بخیر دوستان و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه می تونم کلمه Home رو از بالای مطالب صفحه حذف کنم ؟! نمی دونم چرا این کلمه بالای مطالب ظاهر می شه ؟ ملاحظه بفرمایید : http://www.taxibu.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=64:1390-08-05-04-24-24&catid=38:aenameha نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام به مسیر زیر رفته و در قسمت "پارامترهای ماژول" مقدار "متن صفحه اصلی" را تغییر دهید مدیریت سایت > افزونه ها(گسترش ها) > مدیریت ماژولها > ماژول مسیر یاب برای حذف کردن می توانید ماژول مسیر یاب رو غیر فعال کنید و یا در قسمت پارامترهای ماژول گزینه نمایش صفحه اصلی را روی خیر تنظیم کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 90 دوست گرامی بنده در ماژول ها ، ماژول مسیر یاب که فعال هم باشه ندارم ! متن صفحه اصلی رو هم ندارم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 ماژول مسیر یاب همون ماژول breadcrumb هست آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 90 ببخشید متوجه شدم ... مشکل حل شد سپاس بابت راهنمایی و توجه شماوظیفه این ماژول مسیر یاب چیه ؟ آیا غیر فعال کردن این ماژول اشکالی داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سپاس بابت راهنمایی و توجه شما خواهش می کنم کمک به دوستان جومینایی وظیفه بنده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 وظیفه این ماژول مسیر یاب چیه ؟ آیا غیر فعال کردن این ماژول اشکالی داره ؟ سلام و درود همانطور که از اسمش هم مشخص هست، وظیفه اش نشان دادن مسیری هست که کاربر درش قرار دارد... خیر، با غیر فعال بودنش مشکلی پیش نمیاد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر