mk21 56 ارسال شده در آبان 90 با سلام و خسته نباشید به مدیران عزیز و سخت کوش جومینا جومینا در قسمت زیر مشکل داره در منوی سمت راست جومینا قسمت فهرست اصلی بر روی افزونه های جوملا کلیک کردم و لیستی از افزونه های جوملا و در تعداد صفحات زیادی مشاهده میشه تا اینجای کار درسته اما مشکل در صفحه بندی ها ست که وقتی بر روی صفحه شماره 2 و 6 کلیک کنید صفحه شماره 5 رو نمایش میده و همینطور دیگر صفحات مثلا شماره 5 صفحه 17 رو نمایش میده و الی آخر. ترتیبشون به هم خورده امیدوارم تونسته باشم منظورم و درست بیان کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 فکر کنم مشکل از افزونه سئو باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 90 این مشکل رو میدونستیم ولی اقای تهرانی در تهران هستند و درحال برگزاری کلاس ها و باید تا برگشت ایشون صبر کنید ! بهتر است از جستجوی موضوعی فعلا استفاده کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام ممنون برسی میکنم . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر