دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام به همه مدیران عزیز و زحمت کش راستش واسه ویندوز 7 با تمام زیبایی های ظاهری که داره بازم هی تم جدید می سازن واسه ایکس پی کلی برنامه و تم وجود داره و.... اینارو گفتم تا این رو برسونم که ظاهر بعد از مدتی دیگه واسه کاربر جذابیت نداره درسته که تمام تلاش باید روی کیفیت کار باشه اما ظاهر هم مهمه از مدیران می خوام یه تغییرات گرافیکی تو انجمن بدن مثلا اون حالت محو آواتارها رو بردارین شکلک هارو عوض یا اضافه کنید تغییر لودینگ که برای سپاس و غیره نمایش داده میشه جستجو بالای انجمن رو بصورت آژآکس بذارید تغییر شکل حالت درج کد و نقل و قول وسایر موارد دوستان دیگه هم اگه پیشنهادی درباره ظاهر انجمن دارن تو همین تاپیک بگن فقط خواهش می کنم تاپیک رو منحرف نکنید فقط فقط فقط درباره ظاهر انجمن موفق باشید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام یه نکته دیگه: وقتی انجمن رو با گوشی موبایل باز میکنی لوگوی mybb بالای انجمن درج شده در صورت تغییر گرفیکی لطفا اون لوگو رو هم تغییر بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان طرح انجمن خیلی خوبه و از لحاظ رنگ بندی چشم رو اذیت نمیکنه و احساس تازگی داره برای این طرح سعید جان زحمت کشیدن این مواردی که گفتید رو میشه بررسی کرد ولی اینکار رو باید سعید شمسی عزیز صورت بده در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام وقتی انجمن رو با گوشی موبایل باز میکنی لوگوی mybb بالای انجمن درج شده در صورت تغییر گرفیکی لطفا اون لوگو رو هم تغییر بدید در اولین فرصت درستش میکنم /@اینو جناب قادی تو نمایشگاه هم بهم گفتند ولی من یادم رفت جناب دفاعی ممنون از این که بفکر انجمن هستید /. راستشو بخوای چون کار اصلی من طراحی برا مای بی بی نیست (البته باکمی وقت صرف کردن میتونم بر هر سیستمی قالب بزنم) برا همین کلی وقت میگیره تا یه چیزه استاندارد آماده بشه /. با این کم پیدا بودن اخیر من در تالار باید خودن متوجه شده باشید که مشکلاتم زیاده ! / برا همین حداقلا فعلا وقت نمیکنم. @ اگه شما یا هر یک از دوستان بتوند طرح خوبی برای مای بی بی بزنند ("اول طرح اولیشو برام بفرستند تا تیید بشه") که هم در اون استادارد های کد نویسی و هم استاندارد های رنگ بندی در اون رعایت شده باشه من جایگزین قالب موجود میکنمش /. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام اقا سعید گل منظور من تغییر قالب انجمن نبود فقط کمی تغییر در ظاهر بود مثلا اون حالت محو آواتارها رو بردارینشکلک هارو عوض یا اضافه کنید تغییر لودینگ که برای سپاس و غیره نمایش داده میشه جستجو بالای انجمن رو بصورت آژآکس بذارید تغییر شکل حالت درج کد و نقل و قول اونم واسه تنوع می دونم شما وقت ندارید واسه همین به این موارد کوچیک اشاره کردم درسته به ظاهر کوچیکن اما تغییرشون واسه تنوع خوبه موفق باشی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر