despise 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان من نیاز به پلاگینی دارم که بتونم تبلیغاتم رو در مطالب جوملا 1.7 نشون بدم قبلا توی جوملا با bannerbot این کارو می کردم که متاسفانه واسه 1.7 نداده بیرون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام میتویند بیشتر توضیح بدید ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
despise 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام میتویند بیشتر توضیح بدید ؟ یا حق دوست عزیز افزونه طوری باشه که من وقتی یک تبلیغ رو عوض کردم کل مطالب من نیز کلا تبلیغش عوض شه و طوری که بتونم بهش بگم قبل از ادامه مطلب یا بعد از ادامه مطلب نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام راستش هنوزم متوجه نشدیم چی شد میشه آدرس سایتت رو بدی تا ببینیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
despise 0 ارسال شده در آبان 90 سایت که ف ی *-* ل *-*اما آدرسش رو با فاصله می زنم تا ببینید T R EE MP 3 . I R می خوام کلا سایت رو به 1.7 ارتقا بدم مشکل همین افزونه می باشه که گی بیارم هله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام اینا رو ببین تو همون دسته بندی ای هستن که bannerbotxt هست http://extensions.joomla.org/extensions/ads-a-affiliates/banner-management نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر