reza_aliyar 0 ارسال شده در آبان 90 ایا پلاگینی وجود دارد که یک مطلب بتونه به دو زیر مجموعه وصل بشه و در دو صفحه متفاوت نمایش داده شه لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در آبان 90 شما میتونی از com_multicategories استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در آبان 90 لینک اون رو ندارم واسه 1.5 هست ولی چون تجاری هست واسه 1.6 نتونستم پیدا کنم اگه شما لینک 1.6 رو دارین پ.خ کنبن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در آبان 90 شاید این بکارتون بیاد http://extensions.joomla.org/extensions/structure-a-navigation/multi-categorization/6926 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در آبان 90 مثکل من اینکه تو صفحه اصلی نمیتونم مطالبی که تازه وارد شده رو به ترتیب بزارم باید مطلب رو ویژه شده بکنم تا تو صفحه اصلی بیاد من میخواستم هر مطلبی که تازه وارد میکردم یه مجموعه براش درست کنم و بعد اون صفحه رو با مجموع بلاگ های بخش منو با انتخاب اون مجموعه تو صفحه اصلی بیارم اگه کسی میتونه در این باره کمکم کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر