فسقلترین 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام. یه سوال دارم که البته سوال نسبتاً تکراری هم هست. منتهی یه عنایتی بفرمایید اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید چون اونایی که تو فروم بودن رو دیدم ولی جوابم رو نداد. بنده یه چیزی مشابه مجله میخوام درست کنم که چند خاصیت داشته باشه. -اول این که به طور کلی بشه موضوعاتش از چند لحاظ رو دسته بندی کرد مثلاً این که یه مطلب خاص، تالیفه یا ترجمهس. و به همچنین مثلاً اگر یه بخش سینمایی دارم، بتونم گونههای سینمایی رو توش دسته بندی کرده باشم(به طور کلی nested category). -دوم این که بشه مطالب رو در چند بخش دسته بندی کرد. یعنی مثلاً شما بتونید یه مطلب سینمایی رو در آن واحد به دو یا چند گونهی سینمایی مربوط کنید. -سوم این که هر مطلب بسته به نوعش بتونه چند نویسنده داشته باشه. مثلاً اگر مقالهس دو تا نویسنده داشته باشه. یا اگر ترجمهس هم نویسندهی خارجیش ذکر بشه و هم مترجم یا مترجمینش. -چهارم این که هر کدوم از اینها صفحهی خاص خودشونو داشته باشن. مثلاً شما بتونید روی اسم یه نویسنده یا مترجم کلیک کنید و تمام کارهایی که از او دارید رو بهتون نشون بده. یا اگر مثلاً روی یه گونهی سینمایی کلیک کردید(مثلاً خانوادگی) مطالبی که تو اون دسته قرار دارن رو نشونتون بده. - پنجم اگه برای سال و ماه هم بشه کاری کرد خیلی بهتره، اگر نشد هم بالاخره باید بشه یه کتگوری جدا براش باز کرد دیگه. -ششم این که تگ هم داشته باشه. چون بعضی چیزا رو نمیشه کتگوری کرد پس براش تگ بذارم. مثلاً فیلمهایی که آخرشون قهرمان داستان دست میکنه تو دماغش رو تگ کنم و بشه مطالبی رو هم که دارای اون تگ هستن(یعنی فیلمایی که آخرشون قهرمان داستان دست میکنه تو دماغش) رو جدا بهتون نمایش بده. به نظر میرسه عملاً من به یه CCK محتاجم. حتی اگه جدولهای مخصوص خودش رو هم ایجاد کنه و از هستهی جوملا استفاده نکنه هم چندان موردی نداره. iJoomla Magazine که به کارم نمیاد به چند دلیل. اولاً که نویسندههاش بیش از یه دونه نمیشه و اگر مثلاً مطلب مترجم داشته باشه هم یا فقط نویسنده رو میتونید داشته باشید و یا مترجمش رو. تگ هم نداره. nested category هم نمیشه و مورد دوم رو هم برآورده نمیکنه. flexicontent و jSeblod هم به نظرم خواستههای من رو برآوردم نمیکردن. دقیق نشدم ولی اجمالاً یخده باهاشون کار کردم این طور به نظرم رسید. K2 هم موارد دوم و سوم رو برآورده نکرد. یا حداقل من نتونستم. تازه هرجاش رو هم دست میزنم کلی به هم میریزه. Sobi2رو هم امتحان نکردم. چیزی که تا حدی نیازم رو رفع کرد Zoo بود. که البته اون هم با کلی زحمت. یکی از دنگ و فنگاش اینه که مثلاً اگر شما یه مطلب دارید از آقای A و مترجمش هم خانم B هست، قبل از ثبت مطلب باید برای A و B یه چیزی ثبت کنید بعد مطلب رو توی سایت ثبت کنید و به A و B نسبت بدید. تازه بعدش باید جداگونه تو بخش آقای A و خانم B جداگونه این مطلب رو اضافه کنید که تو سابقهشون ثبت شه. یا اگر مثلاً واسه نویسنده و مترجم یه فیلد text باز کنید و اسم نویسنده رو تو یه فیلد و اسم مترجم رو هم تو یه فیلد دیگه ثبت کنید مورد چهارم رو برآورده نمیکنه. از اینها گذشته یه ایراد مضحک هم داره و اون این که مثلاً فرض کنید که شما یه کتگوری سینما دارید، و همین کتگوری هم چند سابکتگوری(مثل جنایی، خانوادگی، تاریخی) داره که هرکدومشون یه سری مطلب در خودشون دارن. شما وقتی از قسمت منو کتگوری سینما رو انتخاب میکنید، درست نشون میده و یه صفحه میاره که سابکتگوریها جداگانه نشون میده و مطالب درونشون رو هم نشون میده ولی وقتی خود سابکتگوری(مثلاً تاریخی) رو انتخاب میکنید هیچی براتون نمیاره. حداقل برای من که اینجوره شایدم مشکل از من باشه که اگه اینطوره امیدوارم بتونید بگید مشکلم کجاست. خلاصه که شدیداً محتاج کمک و مشاوره هستم. ظاهراً با دروپال میشه چنین کاری رو کرد. ولی آخه حیف نیست؟ جوملا به این خوبی!نشه کاری باهاش کرد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bid 2 ارسال شده در مرداد 89 ظاهرا شما خودتون بهترین مرجع برای مشورتیت ! همرو امتحان کردید خوب subi رو هم امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر