jazyre 0 ارسال شده در آبان 90 سلام و خسته نباشید یه قالب مشابه قالب سایت: http://www.noorieh.ir با همچین استیل و موقعیت هایی ( هیدر بالا پایینش هیدر دوم و موضوعات و ورود و...) و همچین رنگی هست؟ قالب های جومینا و هاتفا و ... چند جای دیگه رو گشتم ولی اونی که می خوام نبود ممنون می شم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام این قالب اختصاصیه می خواین شبیه همین رو واستون طراحی کنن می تونید با دوستان صحبت کنید یا اینکه همین قالب رو کپی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام من تاحالا چنین قالبی رو ندیدم ولی می تونید قالب سایت رو به صورت html ذخیره کنید و با استفاده از آموزش های موجود در انجمن قالب Html رو به جوملا تبدیل کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jazyre 0 ارسال شده در آبان 90 نه خب نمی خوام که عین خودش کپ بزنم! یه قالب با همچین موقعیت هایی همچین رنگی می خوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 من تاحالا ندیدم ولی با روشی که در پست شماره3 براتون گذاشتم به راحتی می تونید این کار رو انجام بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jazyre 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من تاحالا چنین قالبی رو ندیدم ولی می تونید قالب سایت رو به صورت html ذخیره کنید و با استفاده از آموزش های موجود در انجمن قالب Html رو به جوملا تبدیل کنید آرزومند آرزوهایتان من تقریبا هیچی از html و php غیر بلد نیستم! فقط در حد اینکه گاهی تغییر های کوچیکی بدم قالبهارو! اونم بیشتر گرافیکی! آموزش ها جوری هست که خودم بتونم همچین کاری کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام بله فقط کافیه قالب html رو برداری اینم آموزش http://forum.joomina.ir/thread-4153.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jazyre 0 ارسال شده در آبان 90 خب چطوری قالب html رو بردارم!؟ کداشو که با فایرفاکسچیج سورو بر می دارم! بعدشم عکسارو از پیج اینفو بردارم بریزم توی پوَه عکس؟! همین؟ درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 اره تقریبا البته باید فایل های css و js رو هم برداری تلاشتو بکن اگه نتونستی من برات میفرستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jazyre 0 ارسال شده در آبان 90 اره تقریبا البته باید فایل های css و js رو هم برداری تلاشتو بکن اگه نتونستی من برات میفرستم کد های html و css رو با firebug برداشتم! عکسارو هم برداشتم! کد های جاوا اسکریپت رو چیکار کنم؟! چطور بردارم؟ و اینکه آیا می شه با تبدیل html به جوملا صفحات داخلیشم مثل خودش طراحی کرد؟! الان صفحات داخلی مثل بخش فیلم و عکس رو ببینید؟ خیلی دوست دارم یاد بگیرم اول ریپ کردن قالب و بعد تبدیل به جوملاشو ممنون می شم راهنمایی کنید برای ادامه کار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 آیا می شه با تبدیل html به جوملا صفحات داخلیشم مثل خودش طراحی کرد بله می تونید شما طبق همون آموزش پیش برید خودتون متوجه می شوید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jazyre 0 ارسال شده در آبان 90 آیا می شه با تبدیل html به جوملا صفحات داخلیشم مثل خودش طراحی کرد بله می تونید شما طبق همون آموزش پیش برید خودتون متوجه می شوید ممنون فقط الان توی ریپ کردن قالب به مشکل خوردم! با firebug سی اس اس و اچ تی ام ال رو برداشتم فقط نیم دونم فولدر js رو چطور بردارم؟ همچنین صفحات دیگه وب سایت رو چطور برداذم و ارتباط بدم به صفحه اول! برای یاد گرفتن این چیزا نیازه تاپیک جدید بزنم یا همینجا بپرسم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 همینجا می تونید مطرح کنید شما برای تبدیل قالب فقط صفحه اول رو نیاز دارید بقیه ی صفحات رو باید در مدیریت جوملا ایجاد کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jazyre 0 ارسال شده در آبان 90 من متاسفانه نتونستم ریپ کنم قالب رو و تبدیل به html کنم! می شه راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز کجا به مشکل برخوردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jazyre 0 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز کجا به مشکل برخوردید؟ کلا توی تبدیل قالب به html و کل مطلب لینکی که دادید رو هم خوندم توی تعریف موقعیت های ماژول و غیره هم مشکل دارمو... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 شما قالب Html رو ذخیره و آماده کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jazyre 0 ارسال شده در آبان 90 شما قالب Html رو ذخیره و آماده کردید؟ همین دیگه! توی ذخیره کردن قالب html به مشکل خوردم و نتونستم ذخیرش کنم که بعدش بخوام تبدیلش کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 در صروت تمایل لینک همین تاپیک و آدرس سایت رو برای من پ.خ کنید تا خودم براتون قالب html رو ذخیره کنم و بفرستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز تو سورس صفحه روی لینک فایل های js. کلیک کنید و ذخیرشون کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر