Opera 36 ارسال شده در آبان 90 سلام به همه دوستان افزونه ای میخواستم که بتونه داخل لیستی رو مثل csv یا sql رو جستجو کنه مدتی پیش این موارد رو خودم با php نوشتم اما متاسفانه رو بعضی از هاست ها کار نمیکنه و برای مشتری هم سخته که بره و فایل رو بندازه تو پوشه این موردی که نوشتم اول اطلاعات رو از فایل file.xlc میخونه و بعد تو دیتابیس میریزه و با توجه به سرچ کاربر موارد رو بهش نشون میده افزونه های Tables & Lists و Data Reports هستند ولی سرچ تو بخش خاصی از دیتابیس رو پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 opera جان فکر کنم باز هم باید خودت بنویسی من مشابهش را ندیدم گرچه با فرم ساز فابریک میشه انجام داد . اما نپرس چطوری که خیلی طولانیه اما میشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آبان 90 البته اگر وقت کنم یکی از افزونه های Data Reports رو با جستجوی خودم ترکیب کنم و به صورت یه افزونه درستش کنم اگر دوستان هم وقت دارند، اون چیزهایی رو که نوشتم رو بدم تا نظرشون رو بدن و همچین اگر پایه باشند افزونه ای بنویسیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر