محمد رضوانی 25 ارسال شده در آبان 90 [/center] [/center] http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13350849391.zip 1 واکنش ها : adambarfi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آبان 90 سلام خیلی ممنون از زحمات شما من این سیستم را نصب م یکنم با موفقیت نصب م یشود ولی بعد قسمت ادمین سایت همه قسمت ها به هم م یریزد لطفا راهنمایی کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام همه قسمت ها یعنی کجاها؟ بخش کامپوننت همین افزونه یا همه مدیریت جوملا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آبان 90 سلام همه قسمت ها یعنی کجاها؟ بخش کامپوننت همین افزونه یا همه مدیریت جوملا؟ سلام همه مدیریت جوملا ،بعضی قسمت ها مثلا مدیریت ماژول چپ چین میشود ویا بالای صفحه پر از آیکن های مختلف می شود متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 نه این سیستم قابلیت اتصال به فروشگاه رو نداره اما به زودی منتشر میشهسلام شما افزونه رو حذف و دوباره نصب کنید ببینید درست میشه از جوملا کدوم تیم استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آبان 90 نه این سیستم قابلیت اتصال به فروشگاه رو نداره اما به زودی منتشر میشهسلام شما افزونه رو حذف و دوباره نصب کنید ببینید درست میشه از جوملا کدوم تیم استفاده می کنید؟ سلام ممنون چند بار نصب کردم و هر بار این مشکل را دارد ار تیم مامبولرن استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام با قالب پیشفرض خود جوملا اینطور هست یا قالب خاصی نصب کردید؟ (با قالب های دیگر مدیریت هم تست کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام با قالب پیشفرض خود جوملا اینطور هست یا قالب خاصی نصب کردید؟ (با قالب های دیگر مدیریت هم تست کنید...) موفق باشید سلام از قالب پیش فرض استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 راستش من این افزونه رو نصب کردم با قالب پیش فرض هیچ مشکلی ندارم شما این افزوه رو حذف کنید دوباره از سایت جومینا دریافت کنید و نصب کنید شاید درست و کامل دانلود نشده واسه همینه مشکل ایجاد می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 سلام لطفا از صفحه مانیتورتون عکس بگیرید و اینجا بزارید ما هم ببینیم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رضوانی 25 ارسال شده در آبان 90 سلام؛ با تصب کامپوننت این مشکل بوجود میاد یا ماژول؟ این سیستم قبل از انتشار چند بار تست شده مشکلی نداشته اگه شات از این حالتی که می فرمایید به وجود میاد بزارین خیلی خوبه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbahman82 1 ارسال شده در آبان 90 [/center] [/center] http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13195232601.exe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعد از دانلود کامل این افزونه شما بایستی اون رو از حالت فشرده خارج کنید. جهت خارج کردن از حالت فشرده نیاز به پسورد این فایل دارید که می شه: www.joomina.ir بعد از اینکه از حالت فشرده خارج کردید یک پوشه دارید به نام extension که فایل نصبی کامپوننت و ماژول درون اون هست که باید در جوملا نصب کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbahman82 1 ارسال شده در آبان 90 با سلام و تشکر از شما به خاطر ارائه این افزونه من این افزونه را نصب کردم. پین رو هم از بانک گرفتم. به بانک متصل میشم ولی امکان پرداخت نیست. از بانک سوال کردم میگویند فایل ivquery افزونه مشکل دارد و پس از پرداخت تایید نمی شود. می شود برای رفع این مشکل راهنماییی بفرمایید. با تشکر مجدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در آبان 90 دوستان من بايد پين را از كدام قسمت بانك پارسيان بگيرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 دوستان این قضیه پین چی هست؟؟؟ همون شماره حساب پارسیانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آبان 90 دوستان این قضیه پین چی هست؟؟؟ همون شماره حساب پارسیانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام یه شماره کد هست که به شما داده می شه تا فروشګاه شما با اون کد نزد بانک شناخته بشه و مخصوص فروش های اینترنتی هست اش مثل کدی که زرین پل به شما می ده . موفق باشید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h_moghimi 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام و تشکر از شما به خاطر ارائه این افزونه من این افزونه را نصب کردم. پین رو هم از بانک گرفتم. به بانک متصل میشم ولی امکان پرداخت نیست. از بانک سوال کردم میگویند فایل ivquery افزونه مشکل دارد و پس از پرداخت تایید نمی شود. می شود برای رفع این مشکل راهنماییی بفرمایید. با تشکر مجدد سلام م ممنون به خاطر انتشار اين افزونه بنده هم امروز به همين مشكل برخوردم و با بخش فني پارسيان صحبت كردم. گفتند چون براي بار دوم اطلاعات وصول موفقيت آميز تراكنش از سمت اين ماژول به بانك فرستاده نميشه تراكنش خطا ميده. آيا ممكنه دوستاني كه زحمت ايم افزونه رو كشيدند راهنمايي كنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آبان 90 با سلام و تشکر از شما به خاطر ارائه این افزونه من این افزونه را نصب کردم. پین رو هم از بانک گرفتم. به بانک متصل میشم ولی امکان پرداخت نیست. از بانک سوال کردم میگویند فایل ivquery افزونه مشکل دارد و پس از پرداخت تایید نمی شود. می شود برای رفع این مشکل راهنماییی بفرمایید. با تشکر مجدد سلام م ممنون به خاطر انتشار اين افزونه بنده هم امروز به همين مشكل برخوردم و با بخش فني پارسيان صحبت كردم. گفتند چون براي بار دوم اطلاعات وصول موفقيت آميز تراكنش از سمت اين ماژول به بانك فرستاده نميشه تراكنش خطا ميده. آيا ممكنه دوستاني كه زحمت ايم افزونه رو كشيدند راهنمايي كنند؟ آیا زمانی که شما پرداخت رو انجام می دید و کلید تکمیل خرید رو می زنید به سایت ری دایرکت می کنه و بر می ګرده یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h_moghimi 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام و تشکر از شما به خاطر ارائه این افزونه من این افزونه را نصب کردم. پین رو هم از بانک گرفتم. به بانک متصل میشم ولی امکان پرداخت نیست. از بانک سوال کردم میگویند فایل ivquery افزونه مشکل دارد و پس از پرداخت تایید نمی شود. می شود برای رفع این مشکل راهنماییی بفرمایید. با تشکر مجدد سلام م ممنون به خاطر انتشار اين افزونه بنده هم امروز به همين مشكل برخوردم و با بخش فني پارسيان صحبت كردم. گفتند چون براي بار دوم اطلاعات وصول موفقيت آميز تراكنش از سمت اين ماژول به بانك فرستاده نميشه تراكنش خطا ميده. آيا ممكنه دوستاني كه زحمت ايم افزونه رو كشيدند راهنمايي كنند؟ آیا زمانی که شما پرداخت رو انجام می دید و کلید تکمیل خرید رو می زنید به سایت ری دایرکت می کنه و بر می ګرده یا نه؟ با سلام بله ولی خطای st2 میده. شما هم میتونید در این آدرس با یک خرید 1 ریالی تست کنید. البته این ماجرا برای یک سایت خیریه داره راه میفته و اگه کمک کنید خیلی لطف کردید. http://dystrophy.ir/cms/index.php/contact نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h_moghimi 0 ارسال شده در آبان 90 سلام مجدد من کد اصلاح شده irannphp رو که در این افزونه استفاده شده پیدا کردم و روی سایت تست کردم. بدون مشکل کار کرد. گفتم شاید برای اصلاح این افزونه بدرد بخوره. باز هم از دوستان ممنوم و منتظر خبرهای خوش. www.moghimi.info/pec24-onlinepay-fix.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رضوانی 25 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان لطف کنن فایلی رو که اینجا مزارم رو تست کنن ببینن اگه مشکل حل شده با فایل اصلی جایگزین کنم http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13205668851.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h_moghimi 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من دوباره نصبش کردم ولی وقتی روی کلید پرداخت کلیک می کنم خطای زی رو میده: Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting ')' in ...\cms\modules\mod_parsianpayment\pec24\func\f__epay.php on line 51 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان زمانی که پرداخت بانک را می زند پیغام خطای نامشخص را می دهد و مبلغ را هم از مشتری کم میکند آیا فایل جدیدی قرار داده اید من همان افزونه ای که اول در سایت بود را نصب کردم متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان لطف کنن فایلی رو که اینجا مزارم رو تست کنن ببینن اگه مشکل حل شده با فایل اصلی جایگزین کنم http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13205668851.zip با سلام و تشکر وقتی این ماژول را جایگزین می کنیم وارد صفحه بانک هم نمیش ود وارد صفحه سفید م یشود ،در مورد قبلی وارد سایت بانک می شد و مبلغ را هم کم می کرد و من از بانک سوال کردم گفتند برنامه Inquiry(استعلام) از بانک انجام نمی دهد باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر