aliilya 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام ببخشید دوستان من سایتم برای مهمانها صفحه اول رو کامل لود میکنه یعنی تمام عکسها رو کامل نشون میده ولی وقتی میره یه صفحه دیگه همون عکسها دیگه لود نمیشه و فقط اسم عکسها میاد.البته این مشکل فقط برای مهمانها هست ولی برای کاربرای عضو اینجوری نیست.من seo خود جوملا رو فعال کردم و پلاگین کش ج.مینا رو هم نصب کردم ممکنه مربوط به اینها باشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام لینک قرار بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در آبان 90 با تشکر از شما آدرس سایت در امضاء هست www.pesbaz.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز اینکه مشکلی نداره من هر صفحه ای رو باز میکنم تمام عکسها به صورت کامل لود میشه نمیدونم مشکل شما از کجاست کش مرورگر و جوملا رو پاکسازی کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در آبان 90 ممنونم دوست عزیز من مرورگرم فایر فاکس هست کش اونو کامل پاک می کنم ولی باز هم نمیشه ممکنه از مرورگرم باشه؟؟ با تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 ممکنه از مرورگر شما باشه از مشکل سایتتون عکس بگیرید و در تاپیک قرار بدید تا بهتر بررسی بشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام بنده هم دیدم مشکلی نداشت! با مرورگر دیگری هم تست کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در آبان 90 با تشکر از شما با چند مرورگر دیگه امتحان کردم درست بود پس دیگه حتما از مرورگر منه .با تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 خوشحالم مشکلتون حل شد سعی کنید همیشه مرورگر سیستمتون رو آپدیت نگه دارید هم جنبه امنیتی داره هم امکانات بیشتر آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر