net_vahid 1 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان من یه بک آپ از لوکال با akeebaگرفتم ، بعد میخوام نصبش کنم ارور زیر رو میده Your session write path and the installation directory are not writable. One of them must be writable for the installation to continue. از کجا باید قابل نوشتن کنم ؟ پیشاپیش ممنون:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام باید پرمیشن ها رو تغییر بدید اینجا رو هم ببینید https://www.akeebabackup.com/support/forum/support-for-akeeba-backup-core/your-session-write-path-and-the-installation-directory-are-not/limit/50/offset/0.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در آبان 90 با تشکر از شما باید حق دسترسی کدام پوشه رو عوض کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در آبان 90 الان کلا پاک کردم سایت رو ولی بازم وقتی میزنم این ارور میاد از کجا باید حق دسترسی رو تغییر بدم Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.منظورم همون ارور forbidden 403 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام پوشه ها باید 755 و فایلها 644 باشن اون لینکی که گذاشتم رو مطالعه کنید نوشته این اتفاق برای برخی از هاست های اشتراکی میافته و دلیل مشخصی نداره با رفرش ممکنه دیگه نمایش داده نشه. شما وقتی این ارور رو داد چندبار رفش کن ببین درست میشه؟ شما تو لینک زیر دو تا تاپیک آخر رو بخون https://www.akeebabackup.com/support/forum/support-for-akeeba-backup-core/your-session-write-path-and-the-installation-directory-are-not/limit/50/offset/0.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در آبان 90 نمیدونم والا ، من همیشه رو هاستهای خودم میکردم مشکلی پیش نمیومد ، این سایت یکی از دوستان هست میخوام براش آپلود کنم ببینم چی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 یک نکته رمز دیتا بیس را دستی وارد کنید و نزارید cpanel اتوماتیک رمز را ایجاد کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر