وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مرداد 91 درود بر شما آقای حاجی پور 4 روز پیش گفتید منتشر میشه هنوز منتشر نشده! انشاا... که مشکلی پیش نیومده؟ :002: نه مشکلی پیش نیومده انشا الله بسته نصبی اماده بشه ارائه می دیم خدمتتون یکم سرم شلوغ شد نتونستم اماده کنم بازم هم بابت بد قولی عذر می خوام موفق باشید:002::001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudiv 2 ارسال شده در مرداد 91 درود بر شما آقای حاجی پور 4 روز پیش گفتید منتشر میشه هنوز منتشر نشده! انشاا... که مشکلی پیش نیومده؟ :002: نه مشکلی پیش نیومده انشا الله بسته نصبی اماده بشه ارائه می دیم خدمتتون یکم سرم شلوغ شد نتونستم اماده کنم بازم هم بابت بد قولی عذر می خوام موفق باشید:002::001: درود خواهش می کنم شما هر وقت منتشر کنید ما باز هم مدیون شما هستیم.:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خدمت همه دوستان ګلم افزونه منتشر شد . دانلود کنید دموی افزونه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudiv 2 ارسال شده در مرداد 91 من نصبش می کنم اما توی ماژول ها نشونش نمیده! چرا؟! کسی هست مرا یاری کند؟! بعد از این همه صبر و بی قراری ماژول منتشر شده اما باز هم نمی تونم ازش استفاده کنم!!!!وای خدا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudiv 2 ارسال شده در مرداد 91 و حالا یه داستان عجیب دیگر! به لینک زیر برید: http://www.iranpartition.com/%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86 هر چقدر روی دکمه ارسال اطلاعات می زنم هیچی نمیشه! انگار اصلا دکمه کار نمی کنه!!!:001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
spy4spy 0 ارسال شده در مرداد 91 آقای وحید حاجی پور عزیز ! ماژول جدید مشکل داره ! وقتی روی دکمه ارسال کلیک میکنیم هیچی نمیشه ! دموش از سایت خودتون هم همین مشکل رو داره ! دفعه قبلی دموش رو داده بودید درست بود ! :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudiv 2 ارسال شده در مرداد 91 آقای وحید حاجی پور عزیز ! ماژول جدید مشکل داره ! وقتی روی دکمه ارسال کلیک میکنیم هیچی نمیشه ! دموش از سایت خودتون هم همین مشکل رو داره ! دفعه قبلی دموش رو داده بودید درست بود ! :002: بله منم همین مشکل رو دارم. دموی قبلی سالم بود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مرداد 91 سلام مشکل بررسی شد و حل می شه مشکل از آدرس دهی فایل هلپر هست اش . اینجا هم به خاطر زلزله ای که رخ داده یکم سیستم های ارتباطی و همچنین اینترنت با مشکل رو به رو شده سعی می کنم فایل اصلاحیه رو براتون بزارم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان دانلود کنید اګر مشکلی بود بفرمایید تا مجددا بررسی کنم دانلود کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
spy4spy 0 ارسال شده در مرداد 91 الان تو سایت شما درسته ولی برا من هنوز خرابه ! کلیک میکنیم انگار نه انگار کلیک کردیم ! :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مرداد 91 الان تو سایت شما درسته ولی برا من هنوز خرابه ! کلیک میکنیم انگار نه انگار کلیک کردیم ! :002: سلام خدمت شما لطفا دمو آنلاین بدید بینم مشکل از چیه؟ با تشکر وحید حاجی پور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudiv 2 ارسال شده در مرداد 91 الان تو سایت شما درسته ولی برا من هنوز خرابه ! کلیک میکنیم انگار نه انگار کلیک کردیم ! :002: سلام خدمت شما لطفا دمو آنلاین بدید بینم مشکل از چیه؟ با تشکر وحید حاجی پور درود بر شما آقای حاجی پور منم جدیده رو دانلود کردم فرقی نکرده اینم دموی آنلاین: http://www.iranpartition.com/پرداخت-آنلاین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مرداد 91 با سلام لینک اصلاح شد http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13449048181.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peromo 1 ارسال شده در شهریور 91 error داد!!!!!!!!!!!! PHP script D:\wamp\www\شmodulesظ\mod_ariapardakhtpasargad.php is protected by SourceGuardian and requires the SourceGuardian loader ixed.5.2.win. The SourceGuardian loader has not been installed, or is not installed correctly. Please find the required loader within SourceGuardian installation directory or visit the SourceGuardian php encoder site to download it. اشکال از کجاست؟؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام این ارور مربوط به سرورتون میشه از ادمین سرورتون بخواهید که افزونه SourceGuardian رو براتون روی هاست نصب کنه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
spy4spy 0 ارسال شده در مهر 91 Warning: require_once(/home/test/public_html\includes\defines.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/test/public_html/modules/mod_ariapardakhtpasargad/helper.php on line 11 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/test/public_html\includes\defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/test/public_html/modules/mod_ariapardakhtpasargad/helper.php on line 11 تا چند وقت پیش درست بود ولی الان وقتی رو دکمه ارسال کلیک میکنیم این ارور رو میده مشکل چیه ؟ بقیه این مشکل رو ندارن؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مهر 91 :s:s:s:s:s:s با سلام خدمت شما اګر روی هاست به صورت انلاین نصب هست اش لطفا مشخصات سایت رو برای پ خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
spy4spy 0 ارسال شده در مهر 91 ارسال کردم ممنون میشم جواب بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرهندی 0 ارسال شده در آبان 91 جوملا 1.5 نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 ماژول پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد نسخه 1.5 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jozef2070 0 ارسال شده در آذر 91 این ماژول ها به کامپوننت membership متصل می شوند ؟ اگه ماژول بانکی بررای جوملا 2.5 که به membership وصل میشه رو بلدید به ما هم بگید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_nazem2003 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام با تشکر از جناب حاجی پور عزیز آپلودسنتر مشکل داره امکانش هست جایی دیگه آپلود کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام حدود 10 تا پست قبل تر لینک اصلاح شده و بدون مشکل قرار دارد از اون پست دانلود کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_nazem2003 0 ارسال شده در فروردین 92 مرسی ظاهرا مشکل آپلود سنتر حل شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrlatifian 0 ارسال شده در اسفند 92 با عرض سلام دو سوال 1.می خواستم ببینم چطور میشه redirectAddress رو در ماژول پیدا کرد. 2.هنگام اتصال ماژول به بانک ، بانک این پیام رو میده"" فروشگاه ارسال کننده اطلاعات قابل شناسایی نیست."" تمامی کد های مربوطه رو از بانک گرفتم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر