hamid80 0 ارسال شده در آبان 90 سلام خدمت دوستا ن یک مشکل برای من به وجود امده من هر مطلبی تو سایتم منتشر می کنم ارور می ده Warning: include_once(/home/yagha/public_html/administrator/components/com_imageshow/classes/readxmldetails.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/yagha/public_html/plugins/content/imageshow.php on line 7 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/yagha/public_html/administrator/components/com_imageshow/classes/readxmldetails.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/yagha/public_html/plugins/content/imageshow.php on line 7 Fatal error: Class 'ReadXmlDetails' not found in /home/yagha/public_html/plugins/content/imageshow.php on line 16وقتی روی اون مطلب کلید می کنم برای خواندن اون مطلب به نظر شما از httacss یا از جای دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز مشکل احتمالا از این کامپوننته com_imageshow غیر فعال کنید و دوباره تست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت شما دوست عزیز واقعا دست درد نکنه معجزه کردی از دیشب تا حالا اعصابم خورد بود می خواستم سایتم را دوباره نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر