kelkesheydai 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام قبل از طرح سوال از همه جوابهاي قبليتون تشكر ميكنم من يه افزونه ميخوام يا يه راه كه توي سايتم مطلبي بزارم يا لينك دانلودي بزارم كه براي همه ديده بشه اما بعد از كليك روي اون بگه بايد براي دريافت عضو بشين يا ايميل بخواد البته اين كه واسه ديدن ادامه مطلب ايميل بخواد نه ميخوام كل مطلب ديده بشه بعد يه لينك دانلود بدم كه با كليك روي اون بگه كه بايد عضو باشين يا ايميل بدين ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز در مورد این موضوع قبلا در انجمن بحث شده... (لطفا ابتدا جستجو کنید...) آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kelkesheydai 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز در مورد این موضوع قبلا در انجمن بحث شده... (لطفا ابتدا جستجو کنید...) آرزومند آرزوهایتان من موضوعاي قبليو خوندم اما چيزي كه من خواستم يعني مطلب خونده بشه و لينك دانلودم ديده بشه فقط بعد كليك روي لينك عضويت بخواد نديدم لطفا اگه جايي هست حداقل لينكشو بدين ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام تو سایت جومینا یه افزونه هست که برای دیدن ادامه مطلب ایمیل کاربر رو می خواد و در بخش مدیریت آدرس رو ذخیره می کنه می تونید از اون استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnamfirozi 0 ارسال شده در آبان 90 دوستان خواهشان جواب دوستان رو کامل بدید حداقل به بندگان خدا یه سرنخی بدید که بتونند سرچ بکنند و خودتون رو جای اونا بزارید:heart::heart::heart::thankyou: دوست عزیز شما میتونید توسط این لینک زیر مشکلتون رو حل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kelkesheydai 0 ارسال شده در آبان 90 سلام تو سایت جومینا یه افزونه هست که برای دیدن ادامه مطلب ایمیل کاربر رو می خواد و در بخش مدیریت آدرس رو ذخیره می کنه می تونید از اون استفاده کنید ممنون كه راهنمايي ميكنين اما خواهشن اول سوالما دقيق بخونين من نميخوام روي لينك ادامه مطلبم محدودت بزارم چون اصلا ادامه مطلب نميزارم ميخوام توي يه صفحه چنتا لينك دانلود بزارم كه مشخص باشن واسه همه بعد كليك يا درخواست عضويت بخواد يا حداقل ايميل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 ببینید کدام یک از این افزونه ها بدرد کار شما می خوره؟! سیستم کنترل ادامه مطلب بر اساس ایمیل JotLoader jsmallfib ARTIO JoomDOC در ضمن افزونه File Access هم هست که تجاریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر