ch110ali 31 ارسال شده در مهر 90 با سلام و درود فراوان حضور کاربران گرامی و مدیران محترم جومینا برای سایت کتابخانه... در تفکیک موضوعات و تعیین مشخصه ها ی فهرست وار برای مطالب که این مشخصه ها به تفکیک در بخش های دیگر سایت هم قرار می گیرند... از چه دایرکتوری یا الحاقی استفاده کنم که بتونم این دستورات بی نقص پیاده کنم...؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزیز شما هم می تونید از هسته خود جوملا برای تفکیک استفاده کنید و هم افزونه استفاده کنید که به ترتیب تجره میگم که اول k2 بعد الفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزیز شما هم می تونید از هسته خود جوملا برای تفکیک استفاده کنید و هم افزونه استفاده کنید که به ترتیب تجره میگم که اول k2 بعد الفا درود بر شما... tnt6667 عزیز - خودم هم نظرم به استفاده از k2 بود اما شدیدا به مشورت احتیاج داشتم... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام بله k2 بهترین افزونه برای دسته بندی و تنظیمات مطلب هستش مشکلتون چیه؟ در انجمن خیلی دربارش بحث شده شما کارتو شروع کن اگه مشکل داشتی راه حلش تو انجمن نبود تو یه تاپیک جدا بپرس تا بررسی بشه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر