maka133 5 ارسال شده در مهر 90 سلام خدمت تمامي دوستان من در مورد قالب فروشگاه به مشكل برخوردم اونم اينه كه نميتونم براي كالاها عكس بزارم .ميرم تو ليست كالاها بعد روي گزينه رسانه هر كدوم كليك ميكنم نميدونم چه جوري عكس كوچك و بزرگ رو انتخاب كنم؟ و بعد چه جوري حذف كنم چون بعد از حذف دوباره صفحه بارگذاري مياد .خيلي كلافه شدم.ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد سلام خدمت تمامي دوستان من در مورد قالب فروشگاه به مشكل برخوردم اونم اينه كه نميتونم براي كالاها عكس بزارم .ميرم تو ليست كالاها بعد روي گزينه رسانه هر كدوم كليك ميكنم نميدونم چه جوري عكس كوچك و بزرگ رو انتخاب كنم؟ و بعد چه جوري حذف كنم چون بعد از حذف دوباره صفحه بارگذاري مياد .خيلي كلافه شدم.ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد ممنون. پيدا كردم راهشو . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام اگه راه حل رو پیدا کردید اول مشکلتون رو کامل توضیح بدید و راه حل رو هم بیان کنید تا اگه دوستان به همچین مشکلی برخوردند بتونن برطرف کنند در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر